1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2017 16:00

Η Παρασκευαΐδου στην Σταυρούπολη

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προέβη το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΕΟΣ αποκτώντας την πολύπειρη ακραία Χριστίνα Παρασκευαΐδου . Μια αθλήτρια με πολλές διακρίσεις τόσο στην σάλα όσο και στο beach volley όλα αυτά τα χρόνια.
Η ανακοίνωση του Ομίλου:

«Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της αθλήτριας Χριστίνας Παρασκευαΐδου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Οι ομάδες που αγωνίστηκε : Ελπίδα Αμπελοκήπων , ΟΣΦΠ, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΑΟΔ Θερμαϊκού, ΣΑΠΚ Νεαπόλεως, Καμπανιακός Χαλάστρας και  Αίας / Ατέρμων Κιλκίς.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας beach volley junior's, Πρωταθλήτρια Ελλάδας Under 23, 1η θέση Βαλκανικό Γυναικών beach volley,  4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών beach volley , 3η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley under 23 και στην σάλα με Ελπίδα, ΑΟΔ Θερμαϊκού και Αίαντα/Ατέρμων Κιλκίς έχει κατακτήσει νταμπλ.  

Η Χριστίνα Παρασκευαΐδου δήλωσε: «Μετά από μια πολύ πετυχημένη και όμορφη χρόνια κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο με τον Αίαντα Κιλκίς κλείνω έναν κύκλο και ανοίγω έναν καινούργιο. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου να έρθω σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο ΕΟΣ. Πιστεύω πολύ στη φετινή χρόνια και νομίζω θα είναι ιδιαίτερη η συνεργασία μου τόσο με τον προπονητή Γιώργο Ακριτίδη τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση όσο και με τις νέες μου συμπαίκτριες. Προτεραιότητα μου πέραν της απόδοσης μου θα είναι η πολύ καλή συνεργασία με τις συναθλήτριες μου και με τον προπονητή μου, διότι θεωρώ ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας μιας ομάδας .Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Να έχουμε μια καλή χρόνια με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς».




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ