1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-05-2017 11:24

Κωνσταντινίδης στον ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει ως στόχο την άνοδο στην Α1, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες τον έμπειρο τεχνικό Τάκη Φλώρο.
Συγκεκριμένα όπως είχαμε σημειώσει, ο Κώστας Αμοιρίδης που τρέχει εξολοκλήρου το τμήμα, πραγματοποιεί μεγάλες συμφωνίες ώστε να φέρει τον ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά αξίζει.

Έτσι πριν λίγες ημέρες συμφώνησε με τον επί σειρά ετών ομοσπονδιακό τεχνικό Τάκη Φλώρο, ο οποίος είναι χρόνια μέσα στο χώρο του βόλεϊ.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη συμφωνία, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του PAOK24, δίπλα του θα είναι και ο Αλέκος Κωνσταντινίδης (στην φωτογραφία του άρθρου τέρμα αριστερά).

Ο εν λόγω προπονητής, θα είναι ο βοηθός του στην ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ (1981-1993), και προπονητής του εφηβικού του ΠΑΟΚ το 2004.

Παράλληλα όμως, είχε κάτσει και στο πάγκο της αντρικής ομάδας για λίγο, όταν ο Δικέφαλος είχε συμφωνήσει με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ.

paok24.com

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ