1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2017 12:27

Η Καρακάση στον ΖΑΟΝ

Την απόκτηση της διεθνούς πασαδόρου, Έλενας Καρακάση ανακοίνωσε ο ΖΑΟΝ. Η Καρακάση ειναι 17 ετών και ξεχώρισε με τη φανέλα του Μαρκόπουλου. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ένωση Γαλατσίου, στην Ένωση Βύρωνα και στον Φοίβο Μελισσίων.
«Το Δ.Σ. του ΖΑΟΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της πασαδόρου των Εθνικών ομάδων Παγκορασίδων- Κορασίδων και Νεανίδων Έλενας Καρακάση .
Η Έλενα έχει ύψος 1.82 . Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ το 2009 στην Ένωση Γαλατσίου. Συνέχισε στην Ένωση Βύρωνα, στον Φοίβο Μελισσίων, και το 2015 αποτέλεσε μέλος της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μακροπούλου.
Από το καλοκαίρι του 2016 συμπεριλαμβάνεται στην 24αδα της Εθνικής Ομάδας .
Καλώς μας ήρθες Έλενα , και καλή αγωνιστική χρονιά!»

6 σχόλια

  • Comment Link Κηφισιωτης Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 03:48 posted by Κηφισιωτης

    Ρε παρνωνα,τaygete,αδικημενε μπαμπά τέλος πάντων όπως σε λένε,χρειαζεται να είχε γνωστο το Φλωρο για να κληθη ή αθλητρια στην Εθνική;Άντε τελειωνετε ρε αμπαλοι μηδενιστες,αντι να κάνετε σωστές επιλογές για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να πάνε ένα βήμα μπροστά,αρχιζετε τα πικροχολα σχόλια για τα παιδιά που δείχνουν καλά στοιχεία.Και επί τη ευκαιρία για πες μας ποια είναι πχ τα παιχτρονια που δε κάλεσε ο Φλώρος,για να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί;Έλα προσγειωθειτε κι'αφηστε τα παιδάκια σας να παίξουνε μπαλιτσα να ευχαριστήθουνε κι'αν αξιζουνε κανείς δεν μπορεί να τους κόψει το δρόμο.

  • Comment Link taygetos Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 22:18 posted by taygetos

    Πολύ μεγάλος θόρυβος.... για ησυχάστε λίγο δεν κάνει καλό .
    Υπάρχουν και άλλες πολύ καλές στην ομάδα αλλά δεν γράφετε τίποτα επειδή είναι αθόρυβες ή επειδή δεν είχαν γνωστό τον κ. Φλώρο να κληθούν στην Εθνική , τώρα τι σας έπιασε.
    Είναι μια καλή παίχτρια που σίγουρα θα προσπαθήσει να βοηθήσει.

  • Comment Link Κηφισιωτης Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 03:05 posted by Κηφισιωτης

    Παιδιά χαλαρωστε ή κοπέλα μία στάση έκανε για μία σαιζόν πριν φύγει για USA.Aρχισατε για επενδύσεις,για παιχτουρες,για πρότυπα και δεν συμμαζευεται.Ενα ταλαντούχο παιδί με σωστή οικογενειακή καθοδήγηση είναι, το οποίο τώρα ξεκινάει το ταξίδι του.Ειχε τη τύχη να δούλεψή με έναν εξαιρετικό Προπονητή,τον Γιαννη Νικολακη,και μπράβο στους γονείς της που επέλεξαν Ζαον,διοτι θα συνεχιση να δουλευη με έναν καλό προπονητή και ισορροπημένο άνθρωπο τον Λιωση.Υγεια να εχη το παιδί πάνω απ'ολα,και με δουλειά και σωστές κινήσεις από το στενό του περιβαλλον,θα δωση και θα πάρη αυτά που αξίζει.Τα παιδιά δεν χρειάζονται μόνο πρότυπα αγωνιστικα,αυτο που κυρίως χρειάζονται είναι γονεις προσγειωμένους,συνετους,και με επίγνωση πολλών και διαφορετικών παραγόντων,για να τα κατευθύνουν σωστά.

  • Comment Link Thanos georgopoulos Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 19:43 posted by Thanos georgopoulos

    Τέτοια νέα παιδιά είναι το μέλλον! Είναι η ελπίδα για εμάς που έχουμε μικρότερα παιδιά να αποκτήσουν τέτοια παιδεία και τέτοια πρότυπα! Άξια!! Μπράβο!! Οι γονείς να είναι περήφανοι!

  • Comment Link dioratikos Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 18:26 posted by dioratikos

    Με αυτή την αθλήτρια, ΝΑΙ, αξίζει κάποιος να επενδύσει και να δουλέψει...
    ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ. Στην ηλικία της είναι μακράν η καλύτερη. ΜΑΚΡΑΝ!
    Και χωρίς να έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα, όπως κάποιων άλλων συνομηλικων της, που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και νόμισαν ξαφνικά, ότι θα πρέπει να μοιράζονται χρόνο συμμετοχής με την Χριστοδούλου...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ