1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2017 21:26

Τέλος ο Χριστόπουλος από τη ΧΑΝΘ

Μετά από 5 χρόνια στη ΧΑΝΘ,  ο προπονητής Βασίλης Χριστόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.
Το έργο του κρίνεται επιτυχημένο αφού η ομάδα βρίσκεται πλέον στην ελίτ της Θεσσαλονίκης, ενώ πήρε μέρος και στα μπαράζ ανόδου στην Α1 γυναικών.

«Έρχεται η στιγμή που ο κύκλος του καθενός σ´αυτό που κάνει, κλείνει! Έτσι και για μένα, 5 χρόνια μετά, ο κύκλος μου στην ΧΑΝΘ έκλεισε. Μια δύσκολη απόφαση αλλά νομίζω ότι το timing είναι το κατάλληλο.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αθλήτριες με τις οποίες συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια! Αναμφίβολα με έκαναν οι ίδιες καλύτερο προπονητή αλλά και άνθρωπο!

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του σωματείου και όλους όσους ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια!

Πάνω απ´ όλα ευχαριστώ τον έφορο μου, Γιώργο Τσούκα, τον συνεργάτη μου και φίλο, Γρηγόρη Μπάλλο για όλα όσα κάναμε μαζί και τον φυσιοθεραπευτή και εξίσου καλό φίλο, Αντωνιάδη Αντώνη για την συνεισφορά του!

Η ομάδα πλέον ανήκει στην ελίτ της Θεσσαλονίκης και σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και εύχομαι ολόψυχα να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί και την ονειρεύονται οι άνθρωποί της!», ανέφερε ο ίδιος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ