1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2017 15:07

Πορφύρας: «Υγεία, αντοχή και διαφήμιση του βόλεϊ»

Οι ευχές του Πορφύρα για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ ανόδου στην Α1 γυναικών που ξεκινούν σήμερα στη Λάρισα (για τον Β όμιλο) και από τη Μεγάλη Δευτέρα στη Νέα Ερυθραία (για τον Α όμιλο)

Η ανακοίνωση

Ο ΑΟΦ Πορφύρας, για τα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία που ξεκινούν σήμερα στη Λάρισα (με τις ομάδες των Ομίλων του Βορρά) και θα συνεχισθούν την Μεγάλη Δευτέρα στη Νέα Ερυθραία (με τις ομάδες των Ομίλων του Νότου), εύχεται και στις 8 ομάδες που θα αγωνισθούν σε αυτή τη δοκιμασία, ΥΓΕΙΑ  για όλες τις αθλήτριες, ΑΝΤΟΧΗ σε όλες και όλους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τις ομάδες και ΔΥΝΑΜΗ ώστε να ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ όλοι μαζί το βόλεϊ.

Καλά παιχνίδια, καλά να είμαστε και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

 

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ