Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-03-2017 12:05

Ακάθεκτος ο Πορφύρας

Την 18η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε ο πρωτοπόρος του Α2 ομίλου της Α2 γυναικών, Πορφύρας. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε με 3-1 το Μαχητικό Αιγάλεω εντός έδρας συνεχίζοντας το αήττητο.
Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο, με παρουσία πολλών κοριτσιών από την ακαδημία του συλλόγου. Η νίκη αφιερώθηκε στον ένθερμο φίλαθλο του Πορφύρα Γιώργο Μπουρέκα, που δεν έχει χάσει παιχνίδι και σήμερα είχε γενέθλια. Ελειψαν, επειδή ήταν ανέτοιμες να αγωνισθούν, προερχόμενες από τραυματισμούς, οι Τζίνα Ξαγοραράκη και Ασία Κουόλ.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 19-25, 25-15, 25-15)

Διαιτητές : Μαύρος-Ονόπας.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής-Καλλή): Γκολφινοπούλου, Φωτεινού, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη, Κελεσίδη, Ν.Γκούρα, Καράκου, Θαλασσινού, Λιάρου, Χονδρουδάκη, Μπουτσελάκου.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδου): Βλάχου, Ιωάννου, Σολωμού, Παλαιοθόδωρου, Μανωλίκα, Καραμούντζου, Κανελλοπούλου, Δίκη, Καρακατσάνη, Κ.Αναστασιάδη, Κικιρίκου, Κράνη, Π.Αναστασιάδη.

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.