1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-03-2017 11:31

Ο Ασκληπιός... πλήγωσε την πρωτοπόρο Λαμία

Νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου Λαμία και μάλιστα με ολική ανατροπή πέτυχαν οι Γυναίκες του Ασκληπιού. Σε ένα παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό κλειστό της Κατσιμήδου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ βρήκαν τις λύσεις και δείχνοντας δύναμη, πάθος, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι κερδίζοντας με 3-2. Με τη νίκη αυτή ο Ασκληπιός παραμένει μόνος 4ος στην βαθμολογία του ομίλου με 26 βαθμούς
Το πρώτο σετ δεν ξεκίνησε καλά για τον Ασκληπιό ο οποίος βρέθηκε πίσω με 7-10 και 16-19, με την Λαμία να κάνει ένα τελικό σερί 6-2 και να τελειώνει το σετ υπέρ της με 18-25.

Το δεύτερο σετ στο ίδιο ρυθμό βρίσκει τους φιλοξενούμενους πάλι μπροστά στο σκορ με 7-12 και 14-19 αντίστοιχα με τον Ασκληπιό να μην μπορεί να αντιδράσει και να χάνει το σετ με 17-25.

Από το σημείο όμως αυτό και μετά σταματούν όλα για την Λαμία, με τον Ασκληπιό να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και να γυρνάει το παιχνίδι υπέρ του.

Ξεκινά το τρίτο σετ δυνατά και μπαίνει μπροστά με 5-1 και 9-4, αυξάνοντας την διαφορά σε 20-12, μην αφήνοντας την Λαμία σε κανένα σημείο του παιχνιδιού περιθώρια αντίδρασης και με ένα σερί 5-2 να διαμορφώνει το τελικό 25-14.

Το τέταρτο σετ βρίσκει τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Ο Ασκληπιός μπαίνει μπροστά με 4-2, με την Λαμία στην συνέχεια να αντιδρά και να ισοφαρίζει σε 10-10 και να περνά μπροστά με 14-19. Εδώ όμως ο Ασκληπιός βρίσκει τις λύσεις, μειώνει σε 18-20 και ένα φοβερό σερί 7-1 να τελειώνει το σετ υπέρ του με 25-21.

Το πέμπτο και τελευταίο σετ ήταν ένας αγωνιστικός μονόλογος του Ασκληπιού. Από την αρχή δεν άφησε σε κανένα σημείο την Λαμία να αντιδράσει παίρνοντας κεφάλι με 8-2 και 12-4 αντίστοιχα και συνεχίζοντας το παιχνίδι της το ίδιο καλά διαμόρφωσε το τελικό 15-7 υπέρ της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η προπονήτρια του Ασκληπιού κυρία Παναγιάρη Σοφία έκανε τις εξής δηλώσεις : "Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον σημερινό αγώνα όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και γιατί ενώ βρεθήκαμε 2 σετ πίσω ,το παλέψαμε πολύ και τα καταφέραμε. Τα κορίτσια στα δυο πρώτα σετ μπήκαν πολύ αγχωμένα και δεν μας έβγαινε τίποτα. Από τη στιγμή που χαλάρωσαν εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη της αντιπάλου και μπήκαμε πολύ δυνατά, χωρίς να αφήνουμε περιθώρια αντίδρασης. Τα παλέψαμε, το ευχαριστηθήκαμε και τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι θα δώσουμε πάλι τον καλύτερο μας εαυτό για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα".


Τα σετ : 3-2 (18-25, 17-25, 25-14, 25-21, 15-7)

Διαιτητές : 1ος Χλωρός Χ., Γρουσόπουλος Κ.

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Παναγιάρη Σ.): Γεωργοπούλου Α., Κοτσίρα Θ.(L), Βουλγαράκη Κ., Τόλλιου Ε., Χατζηχριστοδούλου Α., Γιάννη Β., Αθανασοπούλου Ε.(L), Γατσά Ε., Παπαθεοδώρου Ε., Γεωργίου Μ., Τσιούκα Γ., Χύτα Μ., Βράκα Ρ., Γεωργάκη Ε.
Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης Η., - Ρίζος Δ.): Γαλανού Α., Κακαβά Κ., Βαΐτσα Χ., Ζαχαρή Δ., Οικονομάκη Δ., Κόλλια Μ., Κόντρα Ν.(L), Νικολίτσα Μ., Σαββίδου Χ., Διπλάρη Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ