Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-02-2017 23:07

Στην κορυφή ο ΑΟ Λαμίας, λιποθύμησε η πασαδόρος του ΓΑΣ

Ο ΑΟ Λαμίας επέστρεψε στην κορυφή του Β1 ομίλου της Α2 γυναικών, αφού επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Γιάννενα ΑΣ.
Η γηπεδούχος ομάδα πίεσε την υποδοχή των Ιωαννίνων και έφτασε εύκολα στη νίκη.  Ωστόσο τον αγώνα σημάδεψε την το λιποθυμικό επεισόδιο της πασαδόρου του ΓΑΣ Τάνιας Μπιρλαντεάνου, της οποίας δόθηκαν οι πρώτες βοήθειας από τους γιατρούς του ΑΟΛ και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου εξήλθε μετά από πλήρη έλεγχο που της πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο του Νοσοκομείου.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-15, 25-17)

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Ηλ. Αγγέλης): Βαϊτσα, Γαλανού, Μόσχου, Τσιλαλή, Σαββίδου, Ζαχαρή, Οικονομάκη, Κόλλια, Κόντρα, Νικολίτσα, Διπλάρη, Πατερέκα, Κακάβα.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Κ. Τσιούπης-Βίτσιος-Σταματελόπουλος): Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Τζαλαλή Κ., Ασημακίδου, Μαγκλάρα Χρ., Τζαλαλή Σ., Ντέρου, Στεφάνου Σωτ., Κουκούτη Ο., Κουκούτη Ι.(λ), Μπιρλαντεάνου.


«Η Διοίκηση του ΑΣ Γιάννενα εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Λαμίας για την φιλοξενία της ομάδας μας αλλά και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν όλοι οι ιθύνοντες του συλλόγου, Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, ώστε να διακομιστεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας η αθλήτρια του συλλόγου μας στο οποίο και παρέμειναν μέχρι που δόθηκε εξιτήριο από το Ιατρικό επιτελείο.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Φθιώτιδος της ΝΔ και τέως αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Κο Χρήστο Σταϊκούρα αλλά και το Ιατρικό επιτελείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για το ενδιαφέρον που επέδειξαν ώστε να γίνουν σύντομα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις αλλά και όλες οι διαδικασίες για να δοθεί εξιτήριο στην αθλήτριά μας, όταν βέβαια διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, και να μην ταλαιπωρηθεί και η υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας», αναφέρει ο σύλλογων των φιλοξενουμένων.