1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-12-2016 16:02

Νίκη του ΕΟΣ, φωνάζουν τα Γιάννενα για... το κρύο

Χθες ο ΕΟ Σταυρούπολης επικράτησε με 3-0 ΄του Γιάννενα ΑΣ για τον Β1 ομίλο της Α2 γυναικών.

Η Σταυρούπολη ήταν ανώτερη και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, ωστόσο η ομάδα των Ιωαννίνων διαμαρτύρεται για τις... πολικές θερμοκρασίες του γηπέδου.

«Οι συνθήκες ήταν άθλιες με θερμοκρασία στους 5ο C και με ένα γήπεδο που δεν είχε ούτε δείγμα εγκατάστασης συστήματος θέρμανσης το μόνο που παρακαλούσες ήταν πότε θα τελειώσει ο αγώνας για να φύγεις και να μην έχεις κανένα τραυματισμό.

Το αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι ο αγώνας ας το κρίνουν αυτοί που επιτρέπουν σε τέτοια γήπεδα να διεξάγονται αγώνες Α2 Εθνικής κατηγορίας με τέτοιες συνθήκες», αναφέρουν.


Τα σετ 3-0 (25-18, 25-18, 25-19)

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Παπουλίδου, Ανεσιάδου, Αρμουτάκη, Νικούλη, Βουγιουκλίδου, Παλτιμσιζόγλου(λ), Χατζηνικολάου, Ζηνωνίδου, Παπακώστα, Μοσχοπούλου, Σταφυλίδου, Παπαδοπούλου.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα, Λάγκα, Κουκουτή Ολγ., Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Διαμάντη, Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κουκουτή Ιωαν.(λ), Βολυράκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ