1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2016 20:52

Η νίκη του Πανιωνίου κόντρα στην Αγία Παρασκευή (video)

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην μαχητική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ο Πανιώνιος κατάφερε εν τέλει να επικρατήσει με 3-2 της ομάδας του πρώην προπονητή του, Νίκου Κωστακόπουλου, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Α2 βόλει γυναικών. Έτσι, οι “κυανέρυθρες” επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα που υπέστησαν από τον Ηλυσιακό και που ήταν η πρώτη του στη χρονιά.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η προπονήτρια του Πανιωνίου, Μαρία Καλαρά, μίλησε στο Nstvγια το παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας: “Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά κρατήσαμε τουλάχιστον τη συγκέντρωσή μας στο τάι μπρέικ και πήραμε τη νίκη. Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε σε πέμπτο σετ, όμως σημαίνει πολλά για μας το ότι πήραμε το αποτέλεσμα και ότι τα κορίτσια πίστεψαν στους εαυτούς τους. Έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια, ένα με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, ο οποίος παλεύει για τη σωτηρία του, και ένα με τον Πορφύρα, μια πολύ καλή ομάδα, απέναντι στην οποία θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο αν θέλουμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί”.

Η Μάρθα Κούρδογλου, παίκτρια του Πανιωνίου, τόνισε: “Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένες, όμως στη συνέχεια δώσαμε πάτημα στον αντίπαλο και βελτιώθηκε πολύ στα επόμενα. Κρατάμε τη νίκη αλλά δε μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένες”.

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής, Νίκος Κωστακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του στο “Αρτάκης” και στη φετινή ομάδα του Πανιωνίου: “Έχω ανάμικτα συναισθήματα. Θα ήθελα πολύ να δω τον Πανιώνιο στην Α1. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, σήμερα έκανε αρκετά λάθη, όμως έχει πολλές καινούριες παίκτριες και  χρειάζονται χρόνο προσαρμογής”. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ