Εκτυπώστε τη σελίδα
27-11-2016 17:32

Πήρε το ντέρμπι με τον Αρχέλαο ο Ναύαρχος Βότσης

Την τρίτη του νίκη πανηγύρισε ο Ναύαρχος Βότσης μετά από 4 αγώνες στον Β2 υποόμιλο της Α2 Γυναικών, επικρατώντας με 3-2 τον Αρχέλαου Κατερίνης και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Νέα Γενεά την περασμένη βδομάδα.
το πρώτο σετ, η ομάδα του Αρχέλαου μπήκε μουδιασμένη, υπέπεσε σε αρκετά λάθη και η έμπειρη ομάδα του Βότση το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. προηγήθηκε με 5-0, επέβαλλε το ρυθμό της και δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση φτάνοντας εύκολα στην κατάκτησή του.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο μπήκε στο δεύτερο σετ ο Ναύαρχος Βότσης, προηγήθηκε με 7-2 και κάπου εκεί ο Αρχέλαος αντέδρασε και άρχισε η αντεπίθεση. Τα κορίτσια του Αστέριου Τσιουπλή πέρασαν μπροστά με 11-12 και το σετ πήγε πόντο πόντο μέχρι και την ολοκλήρωσή του, με τον Αρχέλαο να το κατακτά με 24-26.

Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο κύλησε και το τρίτο σετ, με τον Βότση να προηγείται στην εκκίνησή του με 4-1, τον Αρχέλαο να προσπερνά στο 6-7, την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακτά ένα προβάδισμα τριών πόντων στο 18-15, αλλά τελικά το σετ να καταλήγει στη φιλοξενούμενη ομάδα με 22-25.

Το τέταρτο σετ είχε παρόμοια εικόνα με το πρώτο. Ο Ναύαρχος Βότσης προηγήθηκε με 8-1 και δεν απειλήθηκε μέχρι και την ολοκλήρωση του, οδηγώντας τον αγώνα στο tie break.

Το πέμπτο σετ ήταν αμφίρροπο από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Ο Αρχέλαος πήρε ένα προβάδισμα 2-5, ο Ναύαρχος Βότσης απάντησε ισοφαρίζοντας σε 8-8 και περνώντας μπροστά με 12-9. Στον επόμενο πόντο τραυματίστηκε η Σταματία Κυπαρίσση, αλλά παρά την απώλεια της νεαρής ακραίας μείωσε σε 13-12, για να γνωρίσει τελικά την ήττα με 15-13 δια χειρός μίας "δικής" του παίκτριας, της Σουσάννας Φραγκουλίδου, με 15-13.

Τα σετ: 3-2 (25-11, 24-26, 22-25, 25-14, 15-13)

ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Φραγκουλίδου, Γκρεμηλογιάννη, Παπαδοπούλου, Θεοτή Αντ., Γαβριηλίδου, Σφυρίου, Τυφλιώρη, Θεοτή Άντρ. , Λυκούδη, Αξάρη, Τσιουκαρή, Σωτηρίου, Σακαράκη, Κανταρτζή
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Τσιουπλής): Δερβένη Α., Ντίτσα, Συβρίδου, Τζιλίνη, Πεπόνη, Δερβένη Φ., Μάτιου, Τσιουτσιούλη, Καραγιώργου, Γεωργαντά, Τσιγκαροπύλου, Κυπαρίσση.