Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-11-2016 17:10

Μηλιώνης: «Προπονητής εκ του μακρόθεν δε γίνεται»

Την δική του εξήγηση για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Αναγέννησης Σάμου, έδωσε ο προπονητής Kώστας Μηλιώνης.

 

Αναλυτικά:

"Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της Αναγέννησης Σάμου πότε δεν τέθηκε θέμα μετακίνησης μου γιατί πρώτον δεν ήταν ούτε είναι εφικτό να γίνει και δεύτερον ποτέ δεν ήταν προϋπόθεση η μετακίνηση μου για να είμαι προπονητής την χρονιά αυτή.

Οι λόγοι που με ανάγκασαν να παραιτηθώ είναι προσωπικοί, γιατί δεν έγιναν από τον σύλλογο οι μετεγγραφές που πρότεινα, γιατί δεν έγιναν οι φιλικοί αγώνες που είχα προγραμματίσει έτσι ώστε οι ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στα επίσημα ματσ και να μην περιμένει με τα επίσημα ματς να κερδίζει κάποιους σημαντικούς αγώνες για τον στόχο που είχαμε βάλει, και πιο βασικός λόγος της παραίτησης μου ήταν ότι προπονητής εκ του μακρόθεν δεν μπορεί να γίνει εάν και η διοίκηση το αποδέχτηκε αυτό.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Θεολόγο Φράγκο τον πρόεδρο της ομάδας, τον Δημήτρη Φράγκο τον αδέλφο τουπου ήταν δίπλα μου σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας , καθώς επίσης και τους δύο συνεργάτες μου που ότι τους είχε ανατεθεί το εκτέλεσαν πλήρως.

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και στον καινούργιο προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν στον στόχο που έχουν βάλει για την φετινή χρονιά.
Καλή συνέχεια".

27 σχόλια

  • Comment Link Κουλόπουλος Γιάννης Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 17:14 posted by Κουλόπουλος Γιάννης

    Κε Μπουρέκα συγχαρητήρια για την επώνυμη παρέμβαση. Έτσι είναι σωστό. Επώνυμα και με θάρρος για ότι πρεσβεύει ο καθένας. Και μιας και είμαι στην παρέα να συμφωνήσω απόλυτα με τον κο Μπουρέκα. Και να προσθέσω ότι ο Θεολόγης ο Φράγκος είναι παράγοντας υπόδειγμα. Το άθλημα χρειάζεται ανθρώπους τέτοιας νοοτροπίας με αξίες και όραμα. Αν τον στηρίξει εμπράκτως κι όχι μόνο με "θα" η τοπική κοινωνία, η Αναγέννηση μπορεί να αναδειχθει στον καλύτερο πρεσβευτή της Σάμου με πολλαπλά οφέλη για τους νησιώτες. Κλείνοντας ο κος Μηλιώνης δεν έχει ανάγκη υποστήριξης. Δεν ξέχασε το άθλημα ξαφνικά, έχει ιστορία στο χώρο. Είμαι πεπεισμένος ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα.

  • Comment Link γεωργιος μπουρεκας Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 18:39 posted by γεωργιος μπουρεκας

    λοιπον εγω επωνυμα και οχι με καμουφλαζ ενα ψευδωνυμο θα γραψω.
    με ξερουν τα κοριτσια της σαμου και οχι μονο
    ειναι ντροπη για ολους οι εκφρασεις προς το προσωπο ενος προπονητη. απο ολους. αυτος ο προπονητης πιστωθηκε περυσι με λιγοτερο καλο ροστερ την παραμονη της ΑΣΑ εστω κι αν υπηρξαν και αλλοι λογοι πχ αποχωρησεις ομαδων ετσι αλλωστε σωθηκε και η ομαδα μου την πρωτη της χρονια ας νηρεας χιου.
    μιλατε για τη διοικηση και παλι θα επρεπε να ντρεπεστε. αν αλλες ομαδες αθηνα ειχαν προεδρο το θεολογο φραγκο θα ειχαν ροστερ επιπεδου ιταλιας. ο ανθρωπος τα χωνει για το βολλεϋ και δεν εχει καμια αναγκη ουτε επιθυμει να παιζει η κορη του οπως αφησατε να φανει.
    παραγνωριζετε ολοι σας οτι αν μια παιχτρια ζητησει απο μια ομαδα αθηνας 500 το μηνα για να παει χιο σαμο λεσβο θελει 1000 για μονιμη εγκατασταση και σιγουρα αν αποφασιστει το πηγαινε ελα κοστιζει παραπανω και αποτελεσμα αμφιβολο αφου πρεπει να εισαι εκει με την ομαδα. μια νησιωτικη ομαδα παιζει μονιμα εκτος εδρας. σκεφθειτε τα κοστη.
    αφηστε την ομαδα να δουλεψει στηριξτε τον νεο προπονητη αλλωστε κανεις δεν απελυσε τον κο Μηλιωνη βοηθειστε την ομαδα οικονομικα και ψυχολογικα. στο παιχνιδι με τον προρφυρα οταν πλησιαζατε το σκορ αντι να φωναξτε καθοσασταν και βλεπατε χωρις να κανετε το γηπεδο κολαση. το ειπα και στο προεδρο....... δωστε τα ολα η χρονια δεν εχει χαθει. ευχομαι και θελω και θα μεινει η ομαδα γιατι το αξιζει. καλοριζικος ο νεος πραγματικα καλος κωουτς οπως και ο απερχομενος. θερμη παρακληση μην σπιλωνεται υποληψεις σε καθε πλευρα.
    απο ενα λατρη του γυναικεου βολλεϋ το ξερουν νηρεας φοκ γερα πολυκρατης αναγεννηση ΠΟΡΦΥΡΑΣ και ολες οι ομαδες της ζ περιφερειας.

  • Comment Link σοφή Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 07:23 posted by σοφή

    ρε παιδιά γιατί κατηγορείτε τον Μιλιώνη τι σας έχει κάνει!!!

  • Comment Link Βαγγέλης 7 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 13:31 posted by Βαγγέλης 7

    ρε παιδιά μπήκα τυχαία στο site και είδα ότι τσακώνεστε για κάποιον προπονητή κύριο Μηλιώνη ανέτρεξα στα site και είδα ότι κάποια περίοδος ήτανε προπονητής στον Ολυμπιακό όταν ήταν Α2. Βλέπω ότι έχει μεγαλύτερη απήχηση και από τον προπονητή μας του Ολυμπιακού κύριου Κοβάσεβιτσ η πείρα μου λέει ότι για να γίνετε τόσο ντόρος για το όνομά του πάει να πει ότι είναι καλός προπονητής με εμπάθειες και αντιπάθειες.Τον χαιρετίζω από αυτό το site και ευελπιστώ να τον γνωρίσω εάν είναι και γαύρος.

  • Comment Link Δίκαιη Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 22:15 posted by Δίκαιη

    Άκη τοποθετήθηκες τέλεια συμφωνώ μαζί σου. Πρόσεξε μην σου βγάλουμε κανένα κουσούρι και σε εσένα ότι κάτι τρέχει με σένα και τον Κώστα.