1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2016 20:40

«Έπαιξε με τη φωτιά» η Σταυρούπολη

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Σταυρούπολη, επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΣ Ιωνικού 80 στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α2 γυναικών.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είχε... τάσεις αυτοκτονίας, αλλά τελικά επικράτησε με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ακριτίδη να δηλώνει:  «Ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε με την φωτιά και ευτυχώς δεν καήκαμε. Ξέραμε ότι ο Ιωνικός είναι μαχητική ομάδα και δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα. Θεωρώ ότι το 1ο σετ που χάνουμε είναι κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα. Τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε τη νίκη και από Δευτέρα θα δούμε την Λαμία. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αγρινίου και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ το διαιτητικό δίδυμο γιατί δεν έδωσε δικαίωμα αμφισβήτησης, πέραν ελαχίστων φάσεων».

Τα σετ: 2-3 (27-25, 21-25, 14-25, 25-15, 14-16)

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 (Γεράνιος): Τσαβδάρη, Βομβύλα, Παπανίκου, Γιαννακοπούλου, Ασλανίση, Σταμουλακάτου/ Κιρκινέζου-λ, Μπέτσα- Βέτσα, Τζωρτζοπούλου, Λογκιζίδου,Δημητράντζου-λ.(Σιακαβέλλα, Καλαμπαλίκη)
ΕΟΣ (Ακριτίδης): Ανεσιάδου, Αρμουτάκη, Ζηνωνίδου, Νικούλη, Παπακώστα, Παπουλίδου/ Παλτιμσίζογλου-λ, Βουγιουκλίδου, Παπαδοπούλου, Χατζηνικολάου, Αθανασίου,Μοσχοπούλου.(Γεωργιάδου-λ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ