1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2016 14:44

Ανατροπή από το 2-0 και το 27-26 για τα Γιάννενα

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ολική ανατροπή για τα κορίτσια του ΑΣ Γιάννενα καθώς επικράτησαν στα Τρίκαλα του Ασκληπιού με 3-2 σετ ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-0.
Στο 1ο σετ η ομάδα του Ασκληπιού μετά το αρχικό 5-5 στο σκορ έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη είχε πολύ καλό σέρβις και καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι της σε αντίθεση με την ομάδα του ΓΑΣ όπου έκανε πολλά λάθη και ειδικά στην υποδοχή η οποία δεν βοηθούσε στην ορθή ανάπτυξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η ομάδα των Τρικάλων να φτάσει εύκολα στην κατάκτησή του με 25-17.

Στο 2ο σετ δεν λειτουργούσε τίποτα στην ομάδα του ΓΑΣ με αποτέλεσμα η ομάδα του Ασκληπιού η οποία συνέχισε το πολύ καλό αγωνιστικό της προφίλ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο παίρνοντας σε 17΄ το σετ με 25-8.

Η ομάδα των κοριτσιών του ΑΣ Γιάννενα μετά τις έντονες φωνές του προπονητή Κώστα Τσιούπη άλλαξε τελείως πρόσωπο στο 3ο σετ. Υποδοχή, μπλοκ, άμυνα, επίθεση ως δια μαγείας άρχισαν να λειτουργούν με αποτέλεσμα η ομάδα του Ασκληπιού να δυσκολεύεται στην ανάπτυξή της. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο με μικρές διακυμάνσεις στο σκορ οι οποίες ανατρέπονταν πότε από τη μια και πότε από την άλλη ομάδα. Τα κορίτσια όμως του ΓΑΣ έδειξαν πιο ψύχραιμα στο τέλος του σετ το οποίο και πήραν τελικά με 27-29 αν και βρέθηκαν να χάνουν και με 27-26, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους.

Στο 4ο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να κρατήσει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και με κορυφαία την Κων/να Τζαλαλή, η οποία διέλυσε πραγματικά με τα μπλοκ της την καλύτερη μέχρι εκείνη στιγμή επιθετική λύση των Τρικάλων, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση καθώς πήρε το σετ με 22-25.

Η ψυχολογία ήταν πλέον με το μέρος των κοριτσιών μας οι οποίες συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύτιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη καθώς επικράτησαν και στο τάι μπρέικ με 11-15.

Στην έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από τον Ασκληπιό και οι αθλήτριές τους Κουκουτή Όλγα και Κουκουτή Ιωάννα οι οποίες από φέτος αγωνίζονται με τη φανέλα του ΑΣ Γιάννενα αφού σπουδάζουν και οι δύο στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Τα σετ: 2-3 (25-17, 25-8, 27-29, 22-25, 11-15)

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Παναγιάρη): Γεωργοπούλου, Βουλγαράκη, Γιαννή, Χατζηχριστοδούλου, Κοτσίρα(λ), Αθανασοπούλου, Τόλλιου, Γεωργίου, Γιωργάκη, Τσιούκα, Παπαθεοδώρου(λ), Χύτα, Γατσά, Βρακά

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα, Λάγκα, Κουκουτή Ολγ., Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κουκουτή Ιωαν., Καλύβα(λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ