1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2016 11:43

Ο Ηρακλής Κηφισιάς φιλικό 3-0 επί του ΦΟ Βριλησσίων

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο 15/10 στο κλειστό του Ζηρινείου, ο Ηρακλής Κηφισιάς επικράτησε με 3-0 του ΦΟ Βριλησσίων, ενώ παίχτηκε και 4ο σετ με τις φιλοξενούμενες να επικρατούν.
Στο πρώτο, η ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων έχοντας ενθουσιασμό και ενέργεια δυσκόλεψε την αμυντική λειτουργία του Ηρακλή Κηφισιάς και κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ, παίρνοντας και βραχεία κεφαλή κατά διαστήματα. Προς στο τέλος όμως του κάτι η εμπειρία των πρωτοκλασσάτων αθλητριών της γηπεδούχου ομάδας και ορισμένα λάθη του ΦΟ Βριλησσίων, έγειραν στην πλάστιγγα υπέρ του Ηρακλή Κηφισιάς. Στα επόμενα δύο σετ, ο Ηρακλής Κηφισιάς επέβαλε τον επιθετικό του ρυθμό δίχως να δώσει περιθώρια αντίδραση στο ΦΟ Βριλησσίων που πέρα από ορισμένες όμορφες επιθετικές στιγμές έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.

Στο επιπλέον σετ, μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής από τους δύο προπονητές στις υπόλοιπες αθλήτριες.

Τα σετ:3-0 (25-22, 25-17, 25-14)

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Ατσιδαύτης): Kωτσιάκη, Αργυρίου, Παπαστεργίου, Βασιλακοπούλου, Μικρουδάκη, Παπουτσάκη / Μπουζουνιεράκη (λ), Γεωργίου (λ), Τσιγαρίδα, Μαβιλίδη, Κάβουρα, Στάθη, Γκότζη
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Κουτουξίδου, Λαμπρινίδου, Κωνσταντίνου, Κοσμά, Τσελέπη, Γιαννέλου Λύρα (λ), Κόττα (λ), Βογιατζόγλου Α., Βογιατζόγλου, Ι., Κωνσταντέλλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ