1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2016 15:05

Εύκολο μεσημέρι στη Ρόδο για το Αιγάλεω, 3-0 την Τελχινίδα

Με εξαίρεση το δεύτερο σετ που κρίθηκε στον πόντο, το Αιγάλεω δεν αντιμετωπίσε κανένα πρόβλημα να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Το «Σίτι» έκανε επίδειξη δύναμης στη Ρόδο απέναντι στην Τελχινίδα όπου και επικράτησε με 3-0 και μπήκε με το δεξί στον 2ο υποόμιλο του Α ομίλου.

Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες για να έχουν όλες αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Επόμενη αναμέτρηση για το Αιγάλεω εντός έδρας με την παλλήνη, ενώ η Τελχινίδα έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό.

Τα σετ: 0-3 (6-25, 23-25, 10-25)

ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Τσιντομηνάς): Χρυσοχόου, Τερζίου, Μπρατσάλη, Μαθιουδάκη, Μητροπούλου, Γιαννέλη, Αμοριανίτη Α. / Χειμωνέττου, Δαουτοπούλου, Μίχου, Κουφομανώλη, Αποστολάκη
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Καρακατσάνη, Βλάχου, Καραμούντζου, Μανωλίκα, Ιωάννου, Σολωμού, Αναστασιάδη (λ) / Κανελλοπούλου (λ), Παλιοθεοδώρου, Σαμπάνη, Δίκη, Χαριτωνίδη, Κικιρίκου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ