1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-08-2016 18:53

Ίδια συνταγή, νέοι στόχοι στον Λαγκαδά

Μια εβδομάδα προπονήσεων συμπληρώνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΚ Λαγκαδά. Οι προσθήκες της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη αλλά και ο στόχος για καθιέρωση στην Α2.

Η ομάδα από τον Λαγκαδά κατάφερε πέρυσι, ερχόμενη από την Β' εθνική, να παραμείνει στην Α2 ενώ φέτος είναι έτοιμη να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Συνολικά 11 αθλήτριες παρέμειναν στην ομάδα ενώ παράλληλα η ενίσχυση ήρθε από άλλες ομάδες της Θεσσαλονικής. 

Η Σταυρούλα Ντολοπούλου για την θέση της διαγώνιας και η Δήμητρα Κιουτσιούκη για την θέση της κεντρικής αποκτήθηκαν από την Ελπίδα Αμπελοκήπων ενώ για την θέση της λίμπερο «μετακόμισε» στον Λαγκαδά από τον Αίαντα Ευόσμου η Δώρα Ακριτίδου. Τέλος αυτή που έκανε το... μικρότερο ταξίδι ήταν η ακραία Ευαγγελία Μπαλασα που πήρε την μεταγραφή από τον Άγιο Νικόλαο Νέας Μηχανιώνας. 

Όπως ισχύει και για τις περισσότερες ομάδες της Α2 έτσι και το ρόστερ του Λαγκαδά είναι αρκετά νεανικό ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Ο ίδιος άλλωστε ο προπονητής της ομάδας, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ήταν αυτός που στην πρώτη συγκέντρωση των αθλητριών έθεσε τον πήχη πάνω από την περσινή συγκομιδή βαθμών.

Η αρχή θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Λαγκαδά φιλοξενείται από τον Ναύαρχο Βότση ενώ στην δεύτερη αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 θα υποδεχτεί τον Ηρακλή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ