1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2016 19:04

Δημητριάδου 20ετίας στον ΕΟΣ

Δύο δεκαετίες θα κλείσει στον ΕΟΣ η Χρύσα Δημητριάδου. Η 27χρονη κεντρική ξεκίνησε το βόλεϊ από την Σταυρούπολη το 1996 και παραμένει στον σύλλογο μέχρι και σήμερα. Η ανακοίνωση:
Η σημαία παρέμεινε στον ιστό. Η αρχηγός Χρύσα Δημητριάδου θα συνεχίσει να προσφέρει στις υπηρεσίες της στην ομάδα μας για 20η χρονιά.

Γεννήθηκε το 1989 και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ το 1996 στον Ε.Ο.Σ., έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου. Έχει γευτεί όλες τις όμορφες και άσχημες στιγμές του, εδώ και χρόνια είναι η αρχηγός της γυναικείας ομάδας.

Η αρχηγός δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά θα συνεχίσω για ακόμα μια χρονιά στην ομάδα του Ε.Ο.Σ.. Όπως η ομάδα με στήριξε και με βοήθησε όλα τα χρόνια να εξελιχθώ έτσι και εγώ για άλλη μια χρονιά θα σταθώ δίπλα και θα βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ. Εύχομαι να είναι μία χρονιά δημιουργική για όλες τις παίκτριες και μέσα από την ατομική βελτίωση να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα δεμένο σύνολο που θα αποδίδει καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ