Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2016 17:43

Ο Οικονόμου στον πάγκο της Παλλήνης

Ο Βαγγέλης Οικονόμου θα κάτσει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Παλλήνης, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Τουρνάκη που αποχώρησε μετά από μια επιτυχημένη πορεία δύο ατών.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε κατ’ αρχάς να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Γιώργο Τουρνάκη για την άψογη συνεργασία μας επί δύο σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο κ. Τουρνάκης, η συνεργασία με τον οποίο λύθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ανέλαβε τα ηνία της γυναικείας μας ομάδας σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία και όχι μόνο έφερε την αποστολή του εις πέρας, αλλά εκτιμήθηκε από τις παίκτριες, τους συναδέλφους του και τα μέλη της διοίκησής μας για το ήθος, την συνέπεια και την καλοσύνη του. Coach, σου ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!

Παράλληλα, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ. Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος θα ηγηθεί του τμήματος για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο κ. Οικονόμου έχει αγωνιστεί στον Άρη και τον Φοίνικα Σύρου και εν συνεχεία πέρασε στην προπονητική. Έχει εργασθεί ως προπονητής στην Φιλία Ηλιούπολης, στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, τους Τράχωνες και την γυναικεία ομάδα της Σύρου. Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου ήταν εδώ και χρόνια φίλος του Συλλόγου, καθώς η σύζυγός του, Ματίνα Γιαννούλη, αγωνίστηκε για 3 χρόνια στον Σύλλογό μας και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας που πέτυχε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Είμαστε ευτυχείς που η αυτή η φιλία εξελίχθηκε σε επαγγελματικό «γάμο» και ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή καλή επιτυχία!