1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2016 11:20

Σημαντική ενίσχυση για τον Απόλλωνα Πάτρας

Μια σειρά από καλές μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει ο Απόλλωνας Πατρών στην προσπάθεια να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στην Α2 γυναικών. Η ομάδα της Πάτρας που πριν από έναν μήνα ανακοίνωσε τον Γιώργο Λυκούδη στον πάγκο της, έχει ενισχυθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες.

pasparaki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο πρόσφατη είναι η Σοφία Πασπαράκη. Η 19χρονη ακραία από την Θέτιδα Βούλας, που μετά από 4 χρονιά αφήνει την ομάδα για να σπουδάσει Ιατρική στην Πάτρα και να παίξει βόλεϊ στον Απόλλωνα.

patakopoulou

Άλλη μια μεταγραφή είναι η Μοσχούλα Πατακοπούλου από την ΕΑΠ. Έχει αγωνιστεί επίσης με την Ομόνοια Ναυπάκτου ενώ πέρσι πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια της ΕΑΠ μέχρι τον τελικό της Β Εθνικής.

xanthi

Επίσης επέστρεψε στον Απόλλωνα μετά από 2 χρόνια η Φωτεινή Ξάνθη. Είναι διαγώνια και παίζει και μπιτς βόλεϊ όπου ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος U22 το 2015. Φέτος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των Μάστερς στον Σχινιά. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή.

oikonomopoulou

Σημαντική ενίσχυση είχε ο Απόλλων και τη θέση του λίμπερο, αφού απέκτησε την Έμμα Οικονομοπούλου από το Αιγάλεω. Έμαθε βόλεϊ στον Ηρακλή Κηφισιάς και μετά από μια σεζόν στο Μαρκόπουλο, πρωταγωνίστησε στην Α2 με τη φανέλα του Αιγάλεω.

faltseta

Η Γιώτα Φαλτσέτα είναι άλλη μια αθλήτρια με εμπειρία στην Α2, αφού αγωνιζόταν και πριν από έναν χρόνο στον Απόλλωνα, ενώ περσι έπαιξε στην Ολυμπιαδα. Είναι κεντρικός και 22 ετών.

baklesi

Άλλη μια επιστροφή, είναι αυτή της Πέννυς Μπακλέση. Είναι 25 ετών και κεντρική μπλοκέρ. Έχει και αυτή πλούσια εμπειρία από την Α2, ενώ πέρσι έπαιξε στην Παναχαϊκή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ