1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2016 19:12

Κράτησε Βολυράκη ο ΓΑΣ

Ο ΑΣ Γιάννενα μετά την απόκτηση της έμπειρης κεντρικής αθλήτριας Σοφίας Τζαλαλή προχώρησε και στην απόκτηση από την ΓΕ Ιεράπετρας της Δέσποινας Βολυράκη.
Η 19χρονη ύψους 1.83 κεντρικός θα ενισχύσει με τη σειρά της την ομάδα του ΓΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

«Η παραπάνω αθλήτρια είχε ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας πριν από μερικούς μήνες και ακολουθούσε πιστά το πρόγραμμα προπονήσεων. Το πάθος η αγωνιστικότητά της αλλά και η συνέπεια των προπονήσεων ήταν καθοριστικά σημεία για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Διοίκησης αλλά και του προπονητή της γυναικείας ομάδας Βαγγέλη Ζαρκαλή.

Με δήλωσή της η παραπάνω αθλήτρια αναφέρει:

Είναι χαρούμενη γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα Α2 Εθνικής Κατηγορίας όπως ο ΓΑΣ και επιπλέον αποτελεί για μένα μια εντελώς καινούργια εμπειρία η προπόνηση αυτού του επιπέδου. Οι ενέργειες όλων των μελών της Διοίκησης το κλίμα που αντιμετώπισα στην ομάδα αλλά και η σημαντική προπονητική δουλειά που γίνεται από τον Κο Ζαρκαλή δημιουργούν ένα ευοίωνο μέλλον . Ο αγώνας για την καλύτερη δυνατή απόδοση είναι βασική αρχή του ΓΑΣ και αρωγός της ομάδας σε κάθε επίπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ