1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2016 14:32

Ανανέωσε με Ζηνωνίδου, απέκτησε την Αθανασίου η Σταυρούπολη

Σε μία ανανέωση και μία μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της Σταυρούπολης. Συγκεκριμένα ανανέωσε η ακραία Μένια Ζηνωνίδου και θα βρίσκεται στον ΕΟΣ για 4η συνεχή χρονιά.

Παράλληλα αποκτήθηκε από την ΑΕΚ Κομοτηνής η κεντρική Κυριακή - Ζωή Αθανασίου.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης ανακοινώνει την απόκτηση της Κυριακής-Ζωής Αθανασίου.

Η Κυριακή γεννήθηκε στις 24/01/1998 αγωνίζεται στην θέση της κεντρικού και ξεκίνησε το βόλεϊ στην Α.Ε. Κομοτηνής.

Η νεαρή κεντρικός δήλωσε:

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη γιατί με αυτή τη μεταγραφή πραγματοποιείται το όνειρο μου να παίξω σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να συμβάλλω στην θετική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα».

athanasiou

Η ανακοίνωση της Ζηνωνίδου:

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης με μεγάλη του χαρά ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας του για 4η χρονιά με την ακραία Μένια Ζηνωνίδου.

Η 22χρονη αθλήτρια, που ανήκει στον Γ.Σ Κοζάνης, ήρθε και «έδεσε» στην ομάδα μας πριν 3 χρόνια. Με όπλα της την δύναμη και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα κατάφερε να κερδίσει τους πάντες στον σύλλογο.

Η Μένια μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που για 4η συνεχόμενη χρονιά παραμένω στον ΕΟΣ, στην ομάδα που με βοήθησε να εξελιχθώ στο άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ, έχοντας πάρει βέβαια τις σωστές βάσεις από τον ΓΣ Κοζάνης, ομάδα από την οποία ξεκίνησα και όπου αγωνιζόμουν μέχρι τα 18 μου χρόνια. Το βόλεϊ είναι το πάθος μου και είμαι ενθουσιασμένη που θα ακολουθήσω τους στόχους του ΕΟΣ και αυτή τη χρονιά".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ