1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2016 19:17

Στη Σταυρούπολη Μοσχοπούλου, Βουγιουκλίδου, ανανέωσε η Παλτιμσίζογλου

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση είχε το... μενού για την Σταυρούπολη σήμερα. Συγκεκριμένα απέκτησε τις Στεργιανή Μοσχοπούλου, Ειρήνη Βουγιουκλίδου και ανανέωσε την συνεργασία με την Μαρία Παλτσιμσίζογλου.

Η Μαρία Παλτσιμσίζογλου είναι 24 ετών αγωνίζεται ως λίμπερο και θα βρίσκεται στη Σταυρούπολη για δεύτερη χρονιά.

Η Στεργιανή Μοσχοπούλου ξεκίνησε στις ακαδημίες του Πρωτέα με προπονητή τον τωρινό τεχνικό της Σταυρούπολης Γιώργο Ακριτίδη. Είναι 19 χρονών και αγωνίζεται ως ακραία.

Τέλος η Ειρήνη Βουγιουκλίδου μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στην Ελπίδα Αμπελοκήπων που συνδυάστηκε με την άνοδο στην Α1, υπέγραψε συμβόλαιο με την Σταυρούπολη. Αγωνίζεται ως ακραία και λίμπερο, είναι γεννημένη το 1981 και έχει αγωνιστεί σε Αίαντα, Πανιώνιο, Απόλλων Πάτρας, Ν. Γενεά, Επίκουρο, ΔΑΣΩ και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Η ανακοίνωση της Βουγιουκλίδου

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ειρήνη Βουγιουκλίδου.

Στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια είπε: « Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ε.Ο.Σ. . Εδώ και χρόνια θέλαμε να συνεργαστούμε με τον coach και επιτέλους τα καταφέραμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη μου ομάδα(σ.σ Ελπίς) για την άψογη συνεργασία μας και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στην Α1».

vougiouklidou

Η ανακοίνωση της Μοσχοπούλου

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης ανακοινώνει την απόκτηση της ακραίας Στεργιανής Μοσχοπούλου.

Η Στεργιανή γεννήθηκε στις 12.01.1997 και ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Πρωτέα Ελευθερίου-Κορδελιού με προπονητή τον κ. Ακριτίδη. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Α.Σ Όλυμπο Κορδελιού με προπονητες του κ.κ. Ντιμιτροφ, Σακουέλο από όπου και αποδεσμεύτηκε για να έρθει στην ομάδα μας.

Η Στεργιανή στις πρώτες τις δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέγραψα στον ΕΟ Σταυρούπολης. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον προπονητή Γιώργο Ακριτίδη που πίστεψαν σε εμένα. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους».

mosxopoulou

Η ανακοίνωση της Παλτσιμσίζογλου

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την λίμπερο Μαρία Παλτιμσίζογλου.

Η 24χρονη αθλήτρια θα αποτελέσει για 2η χρονιά το βασικό λίμπερο της ομάδας μας.

Η Μαρία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Χαίρομαι που θα ανήκω για 2η συνεχή χρονιά στην οικογένεια του Ε.Ο.Σ. . Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την περσινή χρονιά και δεν μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω να μείνω. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να απολάυσουμε τα ταξίδια που έχουμε φέτος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ