1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2016 11:30

Στον Λαγκαδά η Ντολοπούλου

Από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στον Λαγκαδά η Σταυρούλα Ντολοπούλου. Η 19χρονη διαγώνια μετά από 4 πετυχημένα χρόνια με την Ελπίδα θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Λαγκαδά. Αναλυτικά:
Η Ντολοπούλου Σταυρούλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ του συλλόγου. Είναι γενημμένη το 1997 με ύψος 1.82 και παίζει διαγώνια. Ξεκίνησε από τον Κεραυνό Αγίου Παύλου και στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ελπίδας. Με την ομάδα των Αμπελοκήπων έχει κατακτήσει δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων, δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Νεανίδων, μία τρίτη θέση στο πανελλήνιο Νεανίδων και δύο ανόδους σε κατηγορίες, μία στην Α2 και μία στην Α1.

Σπουδάζει στο Βιολογικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δηλώνει ότι με την απόδοσή της θα ενισχύσει τον ΑΣΚ Λαγκαδά μέσα σ' ένα ευχάριστο κλίμα που επικρατεί τόσο στην ομάδα όσο και στην διοίκηση και εύχεται μια πολύ καλή χρονιά με επιτυχίες και ωραίες εμπειρίες.

Σταυρούλα, η οικογένεια του ΑΣΚ Λαγκαδά σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται τα καλύτερα με υγεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ