Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-07-2016 11:16

Πήρε Ξαγοραράκη, Κελεσίδη ο ΑΟΦ Πορφύρας!

Δύο σημαντικές μεταγραφές έκανε η ομάδα του ΑΟΦ Πορφύρα αποκτώντας την Γεωργία Ξαγοραράκη από τον ΟΠΕΡ και την Ιλιόνη Κελεσίδη από τον Ιωνικό Ν.Φιλαδέλφειας.

Σίγουρα, η συμμετοχή της πρώτης στο ρόστερ του ΑΟΦ Πορφύρας ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 αποτελεί μια μικρή έκπληξη και βέβαια μια απόδειξη πως ο ΑΟΦ Πορφύρας θέλει γρήγορα να επιστρέψει στην Α1. 

Από την άλλη η 19χρονη Ιλιόνη Κελεσίδη έχει σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α2 ενώ παράλληλα έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο ως κεντρική όσο και ως διαγώνια.

Δείτε την ανακοίνωση του ΑΟΦ Πορφύρα

«Από σήμερα, πρώτη ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του βόλει του ΑΟΦ Πορφύρας καλωσορίζει δύο νέα μέλη της, τις αθλήτριες Γεωργία Ξαγοραράκη και Ιλιόνη Κελεσίδη, οι οποίες εντάσσονται στην γυναικεία ομάδα μας, ενισχύοντας την για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Η Γεωργία Ξαγοραράκη γεννήθηκε το 1992 στην Κρήτη και είναι πασαδόρος. Εχει ύψος 1.78 μ.
Στην τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στον ΟΠΕΡ στην Α1 Εθνική. Πρωτύτερα έπαιξε με τον ΑΟ Θήρας, επίσης στην Α1, όπως και με τον ΓΑΣ Μεσσαρά, στην Α2 Εθνική, όπου είχε τεθεί, όπως και φέτος, αντίπαλος του Πορφύρα. Απέναντι στην τωρινή, πια, ομάδα της η Γεωργία ( Τζίνα ) έχει 3 νίκες στην Κρήτη και 3 ήττες στον Πειραιά. Ελπίζουμε, με την κοκκινόμαυρη φανέλα να έχει μόνο νίκες.
Η Ιλιόνη Κελεσίδη γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα και αγωνίζεται ως κεντρική και διαγώνια. Εχει ύψος 1.90 μ.
Στην τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλει από το Γαλάτσι.
Είναι κόρη του μεγαλύτερου Ελληνα ποδηλάτη, του Ηλία Κελεσίδη που χάθηκε πρόωρα, το 2007, έχοντας πάντως περάσει στην ιστορία ως ο πλέον πολυνίκης ποδηλάτης μας και ως ο πρώτος ποδηλάτης που εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1984, στο Λος Αντζελες.
Ευχόμαστε τα καλύτερα και στις δύο αθλήτριες και πάνω από όλα να έχουν την υγεία τους.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έρχονται με την καρδιά και την ψυχή τους στον Πορφύρα, υπερήφανες που θα φορούν τη φανέλα της ομάδας που έχει ξεχωρίσει με την δική της, αληθινή, ταυτότητα της σταθερότητας, της συνέπειας και της συνέχειας στο χρόνο.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία τον Κωστή Ψαρουδάκη από τον ΟΠΕΡ και τον Χρήστο Σύλλα από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας.»