1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2016 22:12

Επίσημα στον Απόλλωνα Πάτρας ο Λυκούδης

Και με τη βούλα προπονητής στις γυναίκες του Απόλλωνα Πάτρας είναι ο Γιώργος Λυκούδης. Τελευταία φορά που έκατσε σε πάγκο γυναικείας ομάδας ήταν το 2013 όταν και αποχώρησε από το Μαρκόπουλο. Στη συνέχεια πέρασε 3 χρόνια στην Παναχαϊκή και πλέον θα βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα στην Α2.

Η ανακοίνωση:

Ο καταξιωμένος τεχνικός κος Γιώργος Λυκούδης έρχεται στον Απόλλωνα για να προσφέρει με τη μεγάλη εμπειρία και τη γνώση του στο άθλημα του βόλεϊ.

Ο κος Λυκούδης έχει πλούσιο βιογραφικό τόσο σαν αθλητής του Άρη, Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας αλλά και σαν προπονητής σε ομάδες Α’ Εθνικής γυναικών όπως Ολυμπιακός, Μαρκόπουλο κλπ αλλά και ανδρών Ιωνικό Νικαίας, Άρη, Παναχαϊκή. Έχει διατελέσει επίσης τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών.

Ο Απόλλων καλωσορίζει τον κο Λυκούδη στην αθλητική του οικογένεια και ευελπιστεί ότι με σταθερά βήματα τα τμήματα βόλεϊ (ακαδημίες, αναπτυξιακά, ανδρικό, γυναικείο) θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και θα επιτύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί για διάκριση σε πανελλήνιο πλέον επίπεδο, αντάξιο στην ιστορία και τις δυνατότητες του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ