1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-05-2016 12:05

Η Παναγιάρη συνεχίζει στον Ασκληπιό

Με την συνταγή που οδήγησε τον Ασκληπιό ένα βήμα πριν τα play off της ανόδου στην Α1 και την μεγάλη επιτυχία των κορασίδων με την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πορευτεί ο Ασκληπιός και την νέα χρονιά.
Στο τιμόνι των γυναικών συνεχίζει η Σοφία Παναγιάρη η οποία πήρε την ομάδα στα μισά της περσινής περιόδου και με ένα καταπληκτικό σερί οδήγησε την ομάδα στα ψηλά της βαθμολογίας. Συγχρόνως θα έχει και την ευθύνη των αναπτυξιακών τμημάτων Νεανίδων-Κορασίδων με σκοπό να οδηγήσει ξανά τα τμήματα σε ανάλογη επιτυχία όπως η 3η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων.

Με το χρόνο πλέον να είναι σύμμαχος και την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ξεκινάει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά σε όλα τα τμήματα του Ασκληπιού.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Πρεμιέρα στο F4 νεανίδων
    Αρχίζει σήμερα Παρασκευή 5/1 το final4 του πρωταθλήματος στο κλειστό Νίκαιας Λάρισας, με τη συμμετοχή των ομάδων του ΓΣ Ελασσόνας, ΕΑ Λάρισας, Ασκληπιού Τρικάλων και ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου. 

  • Ασκληπιός: Πρόκριση στο F4 νεανίδων
    Μια ακόμη νίκη πέτυχαν οι νεάνιδες του Ασκληπιούκαι εξασφάλισαν την είσοδό τους στο F4 της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος.

  • Ο Ασκληπιός... πλήγωσε την πρωτοπόρο Λαμία
    Νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου Λαμία και μάλιστα με ολική ανατροπή πέτυχαν οι Γυναίκες του Ασκληπιού. Σε ένα παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό κλειστό της Κατσιμήδου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ βρήκαν τις λύσεις και δείχνοντας δύναμη, πάθος, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι κερδίζοντας με 3-2. Με τη νίκη αυτή ο Ασκληπιός παραμένει μόνος 4ος στην βαθμολογία του ομίλου με 26 βαθμούς
  • Από τον Πανναξιακό στον Ασκληπιό η Βαλληνδρά
    Την απόκτηση της 15χρονης Ελένης Βαλληνδρά από τον Πανναξιακό ανακοίνωσε ο Ασκληπιός Τρικάλων. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ