1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2016 22:49

Φαβορί για πρωτιά ο Ηλυσιακός

Το δύο στα δύο πέτυχε ο Ηλυσιακός την δεύτερη ημέρα της Β' φάσης της Α2 Γυναικών που διεξάγεται στο Κουκούλι της Πάτρας.
Η ομάδα των Ιλισσίων επικράτησε με 3-0 του Μεσσηνιακού και έφτασε τους 5 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Πανιώνιο και δύο από την Θέτιδα.

Αύριο ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο ντέρμπι κορυφής του Α ομίλου. Αντίθετα η Θέτιδα αντιμετωπίζει τον Μεσσηνιακό που δεν έχει πλέον ελπίδες ανόδου.

Τα σετ: 0-3 (15-25, 20-25, 23-25)

Μεσσηνιακός (-): Παναγοπούλου, Σουρή, Ζερίτη, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη (λ) / Τζούλου, Μπεσή, Βέλμαχου
Ηλυσιακός (Λιώσης): Ράγκου, Λιαρούτσου, Τσέλιου, Σωτηρίου, Δασκαλοπούλου, Κωνσταντίνου, Πασχάλη (λ) / Χαρίση, Γναρά, Χαμπιλομάτη, Τσιγαρίδα

2 σχόλια

  • Comment Link Αντικειμενικός Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 13:20 posted by Αντικειμενικός

    Έχετε δικιο αλλα ο Ηλυσιακός ειναι μακρά πιο οργανωμένη και σοβαρή ομαδα απο το Νοτο τουλαχιστον και εχει κλειδώσει την άνοδο. Δε μπορει να απειληθεί απο αλλη ομαδα του νότου για κανένα λόγο.

  • Comment Link ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 15:11 posted by ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

    Πόσο "φωτεινά" μυαλά έχει στην Ομοσπονδία; Πρώτη φάση υποόμιλος πώς διάολο λέγεται, ο Ηλυσιακός 10 βαθμούς από τον δεύτερο, κανένα πλεονέκτημα! Β' φάση Τρεις αγώνες τρεις νίκες ο Ηλυσιακός, κανένα πλεονέκτημα! Δηλαδή με μία στραβή, μία ολιγορία σε ένα λεπτό μπορεις να χάσεις την άνοδο! Και ξεγράφεται η διαδρομή μίας ολόκληρης περιόδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ