1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2016 12:29

Μεγάλη νίκη για την Κόρινθο που ονειρεύεται μπαράζ ανόδου

Μια εντυπωσιακή νίκη σημείωσε η Κόρινθος που την έφερε στην 2η θέση του 2ου υποομίλου στου Α ομίλου της Α2 γυναικών. Επικράτησε με 3-1 του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα για να φτάσει στην ισοβαθμία με τις γηπεδούχους στην οποία υπερτερεί
Ο Άρης Ανδρεόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα, χρησιμοποιησε τις Βακάλογλου, Αλατζάκη στη θέση, αντί των Δέδε και Μπόκα (Στη συνέχεια η Δέδε μπήκε, αλλά όχι και η Μπόκα). Ο Μεσσηνιακός πήρε πολύ εύκολα το 1ο σετ, αλλά η αντεπίθεση της Κορίνθου ξεκίνησε στο 2ο.

Ο Μεσσηνιακός είχε την ευκαιρία του οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ, όταν προηγήθηκε με 23-17 στο 4ο σετ, χάρις σε μια απόφαση των διαιτητών που προκάλεσε την διαμαρτυρία των φιλοξενούμενων και την κόκκινη κάρτα στον Ανδρεόπουλο. Ωστόσο με ένα εντυπωσιακό σερί 7-0 η Κόρινθος πήρε το 3ποντο.

Τα σετ: 1-3 (25-16, 23-25, 25-27, 23-25)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (-): Παναγοπούλου, Σουρή, Βελμάχου, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου/ Σαμπάτη (λ), Μπαξιβανάκη, Μπέση, Τζούλου
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Θώδη, Δορμπαράκη, Κωστάμη, Αλατζάκη, Βακάλογλου, Καράβουλη/ Βατουσιάδη (λ), Δέδε, Βλαχοπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ