1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-02-2016 12:03

Το Ανατόλια «πυρπόλησε» τον Ναύαρχο και «βλέπει» τριάδα (photos)‏

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Για την προτελευταία αγωνιστική 17η του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών του Β΄ ομίλου, στον 1ο υποόμιλο, η ομάδα του Ανατόλια νίκησε στο ντέρμπυ της ημέρας, τον Ναύαρχο Βότση με σκορ 3-1 (25-23, 25-18, 21-25 25-11) σε ένα αγώνα ο οποίος διήρκησε μία ώρα και 31 λεπτά.

Ένας αγώνας με ωραίο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις ικανοποίησε το γεμάτο θεατές γήπεδο της Πυλαίας. Πολύ καλή η διαιτησία του Νίκου Κωτέλη και της Μαρίας Κεχαγιά. Ένα λάθος που τους διέφυγε στο τελευταίο σετ, χωρίς ιδιαίτερη σημασία,  όπου η διαγώνιος αντί να είναι στο πέντε αφού η πάσα βρίσκεται στη θέση δύο, πήγε στη θέση έξι  για να κάνει υποδοχή στο σέρβις του Ανατόλια. Σημειωτής ο Στέργιος Λαδάς.

Με την νίκη αυτή οι νικήτριες βρίσκονται στην προνομιούχο τρίτη θέση την οποία πρέπει να διατηρήσουν και την επόμενη αγωνιστική. Ο αγώνας της ημέρας θα δοθεί στο Ασβεστοχώρι όπου η Νέα Γενεά θα αντιμετωπίσει το Ανατόλια. Εδώ όλα είναι «ανοικτά», με νίκη καθαρή του Ανατόλια ή 3 – 2 προκρίνεται η ομάδα της Πυλαίας, μαζί με την Ελπίδα και την Νέα Γενεά. Με ήττα προκρίνεται η ομάδα του Βότση που έχει εύκολο αγώνα. Οι άλλοι αγώνες: ΑΣ Ελπίς - ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων, ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης - ΑΣ Ποσειδών Βέροιας, ΑΣ Γιάννενα - ΑΣ Καμπανιακός και η Νίκη Αλεξανδρούπολης έχει Ρεπό.

Ο προπονητής του Ανατόλια Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: Η ομάδα πίεσε στο σέρβις, έπαιξε πολύ καλή άμυνα και είχε καλά ποσοστά στις κόντρα επιθέσεις. Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά όλα θα κριθούν στο επόμενο αγώνα για μια θέση στην τριάδα.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ