1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2016 18:46

Ανατροπή για... όσκαρ ο Μεσσηνιακός, 3-2 τον Πανιώνιο

Συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει χάρισε χθες το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού, υποδεχόμενη στο πλαίσιο εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας βόλεϊ τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Οι καλαματιανές βρέθηκαν πίσω με 2-0 σετ και 14-11 στο τάι μπρέικ για να φτάσουν στο τέλος στη νίκη!

Το όνομα του αντιπάλου φαίνεται ότι επηρέασε τα κορίτσια της καλαματιανής ομάδας, με αποτέλεσμα να χάσουν αμαχητί τα δύο πρώτα σετ με 13-25 και 16-25. Κάπου εκεί όμως «μίλησε» η ψυχή των «πρασίνων», το ιστορικό όνομα του συλλόγου, η αγωνιστική αξία των παικτριών που καθοδηγεί εντός και εκτός γηπέδου ως παίκτρια-προπονήτρια η Γωγώ Σουρή, αλλά και το πάθος της κερκίδας κι ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίαμβο.

Ο Μεσσηνιακός μείωσε σε 1-2 με 25-17 στο 3ο σετ, ήταν εντυπωσιακός στο 4ο, καταφέρνοντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του μέχρι το τέλος παρά τα λάθη που επέτρεψαν στον Πανιώνιο να ροκανίσει τη διαφορά, φτάνοντας έτσι στην ισοφάριση με 25-22. Έμελλε λοιπόν όλα να κριθούν στο ψυχοφθόρο τάι μπρέικ, με τις «κυανέρυθρες» να παίρνουν από την αρχή προβάδισμα. Και πάλι ωστόσο οι «πράσινες» κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, ισοφαρίζοντας και περνώντας μπροστά στο σκορ, με το παιχνίδι να μην τελειώνει στο 15, αλλά στο 18-16, σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη για τον ΜΓΣ, που βάζει φωτιά στην πρώτη 4άδα του 2ου Ομίλου του β’ υποομίλου.

Tα σετ: 3-2 (13-25, 16-25, 25-17, 25-22, 18-16)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Σκλήρη, Βέλμαχου, Σαμπάτη λ., Μπεσή, Φωτεινάκη, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Κουτσουροπούλου, Τζούλου, Σουρή, Μπαξιβανάκη, Αντωνοπούλου, Μπούνα λ., Ζερίτη
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωστακόπουλος): Σαντε, Παγώνη λ., Ευθυμίου, Οικονομάκη, Τσουμίτα, Φάκη, Τσιώνη, Παπαδάκη λ., Μαγγίνα, Μπακοδήμου, Μερκούρη, Φλιάκου

tharrosnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ