Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-02-2016 16:44

«Τα μαγειρέματα και τα παρασκήνια είναι έξω από την λογική μας»

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Αλίμου αντιδρά στα λεγόμενα του προέδρου της Αναγέννησης Σαμου, για «χειρουργική διαιτησία». Αναφέρεται στην κόκκινη κάρτα της Φιντάνκα Σαπαρέφσκα, γίνεται αναφορά και στο κλίμα του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στη Σάμο. 
«Mε έκπληξη και λύπη διαβάσαμε την δημοσίευση του προέδρου της ομάδας της Σάμου ο οποίος αμφισβητεί την δίκαιη επικράτηση μας και μιλάει για χειρουργική διαιτησία σε ένα ματς διαφήμιση για το άθλημα, το οποίο ξεκίνησε και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο με αμοιβαία συγχαρητήρια και ευχές για την συνέχεια, μεταξύ των αθλητριών και του κοινού. Αναφέρεται στην κόκκινη κάρτα που δόθηκε στην Σαπαρέφσκα η οποία ήταν απόρροια της γενικότερης κακής της συμπεριφοράς ( ανέβηκε στην σκάλα του διαιτητή και προειδοποιήθηκε με κίτρινη κάρτα και συνέχισε να διαμαρτύρεται με αποκορύφωμα να βρίσει και να πάρει κόκκινη). Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι το σημείο στο οποίο δόθηκε η κόκκινη κάρτα δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, αφενός γιατί ήταν στην αρχή του 4ου σετ (σκορ 5-5) και αφετέρου το σετ αυτό το κέρδισε η ομάδα της Σάμου. 

Η ομάδα μας αποτελείται από μικρά κορίτσια (μέσο όρο 17,5 χρονών), και δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα ακόμα και παίζοντας σε εχθρικές έδρες όπως ήταν στον πρώτο γύρο στην Σάμο, στο εν λόγω παιχνίδι αντιμετωπίσαμε ανάρμοστη και χυδαία συμπεριφορά και κλίμα τρομοκρατίας από τους φιλάθλους και παρόλα αυτά δεν δώσαμε συνέχεια, ούτε βγάλαμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και ασχοληθήκαμε μόνο με την ήττα της ομάδας μας, δώσαμε συγχαρητήρια στα κορίτσια σας και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Τα μαγειρέματα και τα παρασκήνια είναι έξω από την λογική μας και την αθλητική ηθική μας, αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί και δεν θέλουμε ούτε χρειαζόμαστε χάρη από κανέναν.Τέλος, θεωρούμε ότι η ανακοίνωση αυτή δεν μειώνει μόνο την πανάξια νίκη μας αλλά θέλει να προκαταβάλλει και να δημιουργήσει εντυπώσεις για το τι "τέρατα και σημεία" προφανώς πρόκειται να συμβούν στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Αναγέννησης. Εμείς πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι πέρα από μικροπολιτικές και συμφέροντα και προάγει τον πολιτισμό και το "ευ αγωνίζεσθε".


ΥΓ. Υπάρχει βίντεο που ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει αν και πόσο αδικήθηκε η ομάδα της Αναγέννησης Σάμου...