Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-01-2016 01:10

Ο ΑΣΚ Λαγκαδά δίπλα στη μικρή Ανδριάνα

Μια σπουδαία πρωτοβουλία πήρε ο ΑΣΚ Λαγκαδά για να βοηθήσει την 12χρονη Ανδριάνα Κότση στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
H12χρονη Ανδριάνα Κότση από τον Λαγκαδά πάσχει από μια σοβαρή μορφή ιδιοπαθούς σκολίωσης. Τα τελευταία 4 χρόνια, από 8 ετών, έχει υποβληθεί σε 8 χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Παρόλο που οι επεμβάσεις αυτές χαρακτηρίζονται επιτυχημένες, αμέσως μετά παρουσίασαν μη αναμενόμενες μετεγχειρητικές επιπλοκές. Η μικρούλα στο μεσοδιάστημα των εγχειρήσεων χρειάζεται αποστειρωμένο περιβάλλον, υποστήριξη φυσιοθεραπευτή και υποβοήθηση κίνησης από κηδεμόνα.

Η Ανδριάνα παρουσιάζει σοβαρή αδυναμία στήριξης του σώματος και αναπνευστική δυσχέρεια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρακολουθήσει τις σχολικές της υποχρεώσεις. Από τότε που ξεκίνησε τις επεμβάσεις παρακολουθεί μόνο ένα μέρος των μαθημάτων και τα τελευταία χρόνια κατάφερε να βρεθεί στο σχολείο της μόνο ένα μήνα ανά σχολικό έτος. Κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου που έκανε για την επόμενη προγραμματισμένη επέμβαση, εντοπίστηκε πρόβλημα στην αρτηρία της και η μικρή έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ όπου και υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Η ανακοίνωση
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας Volley του ΑΣΚ Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά, καλεί όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρευθεί στον αγώνα Volley Γυναικών της Α2 κατηγορίας ΑΣΚ Λαγκαδά - ΓΣ Ένωση Ελασσόνας που θα γίνει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Λαγκαδά.

Η παρουσία του κόσμου ειδικά σε αυτόν το αγώνα δεν είναι μόνο παρουσία συμπαράστασης στην ομάδα μας αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια προς την μικρή μας μαθήτρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά Ανδριάνα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν έχει οριστεί Γενική Είσοδος 5 ευρώ στον αγώνα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της Ανδριάνας.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο γήπεδο να δούμε τον αγώνα, να στηρίξουμε τα κορίτσια και να βοηθήσουμε την μικρή Ανδριάνα».