Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-11-2015 14:11

Ανατροπή για τον Θρίαμβο με «σόου» από τη Χαραλάμπους

Με μια εντυπωσιακή ανατροπή από το 0-2, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 του Ακρίτα Καλαμάτας για την 7η αγωνιστική του 2ου υποομίλου στον Α όμιλο της Α2 γυναικών.
Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι και καμία δεν κατάφερε να ξεφύγει πέρα από τους 2 πόντους. Το σετ πήγε... στην παράταση και στο 25-26 η Ιωάννα Μαντούδη κάρφωσε και ενώ αρχικά ο διαιτητής Παπαδογιάννης σφύριξε «άουτ», στη συνέχεια έδωσε «μέσα», που ήταν και το σωστό για να προηγηθεί ο Ακρίτας με 0-1.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ο Ακρίτας πήρε ένα προβάδισμα στο 9-12, όταν η δεύτερη διαιτητής Λιάκου, καταλόγισε (λανθασμένα) στην πασαδόρο του Θριάμβου, Κωνσταντίνα Νικολαΐδη ότι ήταν σε λάθος θέση. Υπήρξαν διαμαρτυρίες ο Θρίαμβος «έχασε το μυαλό του» και το σετ πήγε στις φιλοξενούμενες.  Ο Θρίαμβος όμως ξύπνησε και στο 3ο σετ κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να μειώσει σε 2-1.

Πολλοί πίστεψαν ότι όλα τελείωσαν στο ματς, όταν στο 4ο σετ ο Ακρίτας προηγήθηκε 19-12. Ωστόσο ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σερί με συνεχόμενους άσσους απο την Εύα Χαραλάμπους για την γηπεδούχο, η οποία έφτασε το σετ στο 21-19. Ο Θρίαμβος κράτησε το προβάδισμά του και ισοφάρισε.

Η Χαραλάμπους πήρε κρίσιμους πόντους από το σερβις και την επίθεση και στο τάι μπρέικ. Ακρίτας δεν άντεξε και η γηπεδούχος πήρε το ματς. Αξίζει αναφερθεί ότι στην ανατροπή βοήθησαν και οι αλλαγές της Χαράς Σάκκουλα, όπως αυτή της Σταμάτη που μπήκε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις σε υποδοχή και σερβις.

Τα σετ: 3-2 (24-26, 13-25, 25-18, 25-22, 15-11)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Σάκκουλα): Νικολαΐδη, Χαραλάμπους, Πεδουλάκη, Εικοσπεντίδου, Παυλοπούλου, Στρατίκη/ Μαθιουδάκη -λ, Δρούγκα, Σταμάτη, Δριβαλιάρη
ΑΚΡΙΤΑΣ (Μυτσκίδης): Ιωσηφίδη, Χάσκου, Δεδούση, Καραχάλιου, Μαντούδη, Νικολακοπούλου/ Παυλέα -λ, Κατσαρού -λ, Πανταζοπούλου