Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-10-2015 20:54

«Σεφτέ» στο τάι μπρέικ ο Ηρακλής (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Για το πρωτάθλημα της τρίτης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών του Β΄ ομίλου, στον 2ο υποόμιλο ο Ηρακλής ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα νίκησε την Ένωση Ελασσόνας με σκορ 3 –2 . Πλούσιο θέαμα, με συναρπαστικές φάσεις, ένταση και πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά του παιγνιδιού το οποίο διήρκησε δύο ώρες και είκοσι λεπτά. Είναι το δεύτερο παιγνίδι σε τρεις αγώνες που χάνει η Ένωση στο τάι μπρέικ.
Πολύ καλή η διατησία του Αναστάσιου Δαλκιράνη και της Μαρίας Κεχαγιά παρά την ένταση του αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές φορές παράγοντες και φίλαθλοι, καθώς αγνοούν τους νέους κανονισμούς, διαμαρτύρονται άσκοπα δημιουργώντας μικροεντάσεις χωρίς λόγο. Σημειωτής η Κυριακή Ντινούδη. Η παίκτρια της Ένωσης Βαρβάρα Παπά και πρώην παίκτρια του Ηρακλή, δεν αγωνίσθηκε λόγω τραυματισμού και από βδομάδα θα μπει στο χειρουργείο, για εγχείρηση μηνίσκου, της ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Τα σετ: 3-2 (25-19, 24-26, 25-23, 24-26, 15-12)

ΗΡAΚΛΗΣ(Κυριακού): Δαμιανίδου, Βεζυριανίδου, Βλάχου, Γάτση, Δάρδα, Λεωνιδάκη, Κανονίδου -λ / Καλαϊτζίδου - λ, Κολτσιάκη, Γαρέζου, Ντουντούδη
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Παναγιώτου): Μπούσια, Παπαδοπούλου Ο., Κατσαρέ, Παραφέστα, Τζιόγα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ. -λ / Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Μπελαή.



1 σχόλιο

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 18:44 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    ομάδα φόβητρο έχτισε πάλι ο καφετζής. Μετά το 20 στα 20 πέρυσι φέτος πάει για νέα γούστα. Κι απ' ότι φαίνεται και στις κερκίδες το φετινό θέαμα του σούπερ ομάδας του θα το απολαύσει μόνος του. Ούτε οι συγγενείς και οι φίλοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο. Αυτός είναι ο νέος Ηρακλής των μαθητευόμενων μάγων που έχουν υποβιβάσει σχεδόν όλα τα τμήματα αλλά και το σύλλογο γενικά. Να τους χαιρόμαστε που τους ανεχόμαστε. Και στο ανδρικό να δείτε άδειες εξέδρες. Τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος.