1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2015 13:17

Ολική ανατροπή για τον Ηρακλή Κηφισιάς

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ, ο Ηρακλής Κηφισιάς τελικά μετά από υπερπροσπάθεια κατάφερε να πάρει μια μεγάλη, όπως αποδείχθηκε νίκη, γυρνώντας την εις βάρος του κατάσταση επικρατώντας του Α.Ο.Αιγάλεω με 3-2 σετ, σε ένα ματς θρίλερ που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό του Ζηρινείου.
Ο Ηρακλής Κηφισιάς μπήκε "μουδιασμένα" στον αγώνα, έκανε πολλά λάθη στο σερβίς αλλά και στην υποδοχή, τα οποία το Αιγάλεω εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σετ, τα οποία και κατέκτησε με 23-25 και 20-25, βάζοντας έτσι γερές βάσεις για την κατάκτηση της νίκης.

Στο τρίτο σετ ο Ηρακλής Κηφισιάς έδειξε χαρακτήρα και θέληση με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει εύκολα το σετ με 25-18.

Το ίδιο συνέβη και στο τέταρτο σετ οπού η αθλήτριες της κας Μαρτσουκάκη έδειξαν ότι πίστεψαν στην ανατροπή και κατάφεραν να επιβληθούν με 25-21.
Στο πέμπτο σετ παρότι πήραν διαφορά πόντων στο ξεκίνημα το άγχος και τα λάθη έδωσαν δικαίωμα στο Αιγάλεω να ελπίζει αλλά στο τέλος η κατάφεραν να χαμογελάσουν κερδίζοντας το σετ με 15-13 κάνοντας την μεγάλη ανατροπή που τους δίνει ψυχολογία για την συνέχεια.


Τα σετ: 3-2 (23-25, 20-25, 25-18, 25-21, 15-13)

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρτσουκάκη): Λάβδα, Κόνιαρη, Γκρέκα, Τσελέπη, Δαουλτζόγλου, Γιαννέλου/ Λύρα -λ, Πασιαλή -λ, Μπέη, Κορναράκη , Μαυράκου
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Μολδοβανίδη, Μπιτσάκου, Ιωάννου, Μανώλικα, Λαμπιτσάκη, Βλάχου/ Οικονομοπούλου -λ, Μπίσκου, Κουλοπούλου, Αναστασιάδη, Παλιοθόδωρου

 www.kifissia24.gr

Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ