1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2015 19:03

«Με μαχητικότητα για την παραμονή»

Η διεθνής πασαδόρος του Αιγάλεω, Κατερίνα Βλάχου μίλησε στο sportsonair.gr για σεζόν που έρχεται και βρίσκει την ομάδα της στην Α2, αλλά για την Εθνική ομάδα

Κατερίνα η νέα χρονιά σας βρίσκει στην Α2. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και ποια στοιχεία είναι αυτά που θα σας κάνουν να πετύχετε τους στόχους σας;

«Είμαστε μια καινούρια ομάδα σε μια καινούρια κατηγορία, με νέους στόχους για την φετινή χρονιά. Θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν είναι η ομαδικότητα που έχουμε και ας είμαστε καινούρια ομάδα, η κόουτς που με την προσπάθειά της όλα τα χρόνια έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα όλα αυτά και γι' αυτό την ευχαριστούμε πολύ, καθώς και για την μαχητικότητά μας μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως με αυτά θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Πριν κάποιους μήνες είχες έναν τραυματισμό στην προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων. Αλήθεια, σε τι κατάσταση είναι τώρα το γόνατό σου και πως νιώθεις εσύ;

«Το γόνατό μου είναι πολύ καλά, δεν έχω ούτε μία ενόχληση. Ήταν μια επέμβαση ρουτίνα που με κράτησε μόνο 2 εβδομάδες εκτός. Η αλήθεια είναι πως όταν γυρνάς από έναν τραυματισμό, μπαίνεις με πολύ περισσότερη διάθεση στο άθλημα που αγαπάς και αυτό ακρΜειβώς έγινε και με 'μένα. Είμαι έτοιμη για τη χρονιά που ήδη έχει ξεκινήσει και ανυπομονώ για το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Ποιος είναι ο προσωπικός στόχος της Κατερίνας αυτή τη χρονιά, με δεδομένο πως είσαι η αρχηγός στην ομάδα Νεανίδων, αλλά ήσουν και βασικό στέλεχος της Εθνικής Κορασίδων (σ.σ. υπάρχει όριο ηλικίας μέχρι τα 17 για τις Κορασίδες).

«Ο προσωπικός μου στόχος αυτή τη χρονιά, είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται και να πάρω καινούριες εμπειρίες από την καινούρια κατηγορία που βρισκόμαστε, διότι έχει ανέβει το επίπεδο και θέλω να βοηθήσω και την ομάδα μου όσο μπορώ περισσότερο.

Το ότι ήμουν ένα βασικό μέλος της Εθνικής Κορασίδων, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα, διότι εκπροσωπείς την χώρα σου με κάτι που αγαπάς τόσο πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και τους κόουτς μου, Γιάννη Ανδρεάδη και Βαγγέλη Σταθόπουλο που στάθηκαν δίπλα μου στον τραυματισμό μου και που με βοηθούν, μαζί με την προπονήτριά μου Αγγελική Αντωνιάδη, για την εξέλιξή μου. Αυτό με τιμά πολύ.

Νιώθω πολύ ωραία που είμαι αρχηγός των Νεανίδων και που μου δείχνουν εμπιστοσύνη οι συμπαίκτριές μου. Πιστεύω το αξίωμα που μου έχει ανατεθεί να το βγάλω εις πέρας και να έχουμε μία χρονιά όπως τη φνταζόμαστε. Σαν αρχηγός, το μόνο που έχω να δηλώσω για την ομάδα και για τις συμπαίκτριές μου, είναι πως έχουμε ομαδικότητα και με τα καινούρια άτομα που έχουν ενταχθεί στο σύλλογο, δεν έχει αλλάξει τίποτα, αμέσως γίναμε ομάδα.

Sportsonair.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ