Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-10-2015 22:06

Περίπατος αντί για ντέρμπι στη Λάρισα

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής του βόλεϊ γυναικών η ΕΑΛ η οποία επικράτησε του ΓΣΕ Ελασσόνας με 3-0 σετ (25-14, 25-19, 25-14). Η ομάδα του Πέτρου Πνάκα μετέτρεψε το τοπικό ντέρμπι σε περίπατο, όπως καταδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα, και έδειξε ότι έχει τα φόντα για μία πολλά υποσχόμενη πορεία στη φετινή διοργάνωση.
«Ξεπεράσαμε τον σκόπελο της πρεμιέρας και περιμένουμε να έχουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια γιατί έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια» επισήμανε μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός της ΕΑΛ, Πέτρος Πνάκας.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι η ΕΑΛ ήταν ανώτερη του αντιπάλου της, έδειξε πιο έτοιμη αλλά και πιο έμπειρη, ενώ το κλειδί της επιτυχίας ήταν τα πολύ καλά ποσοστά στο μπλοκ, το σέρβις και η υποδοχή.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα της Ελασσόνας η απουσία της Παππά επηρέασε τόσο την ψυχολογία όσο και την αγωνιστική τακτική της ομάδας. «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο να βελτιώσουμε την εικόνα μας και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» σχολίασε από την πλευρά του ο τεχνικός της Ελασσόνας Βάιος Παναγιώτου.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-19, 25-14)
ΕΑΛ (Πνάκας): Κοντονάσιου, Τάση, Μπούκουρα, Κουτσογιάννη, Διάλλα, Παπακώστα/ Τίκα (λ), Αλβίζου, Εξάρχου, Καραναστάση, Σταυροθεοδώρου, Μαργαριτοπούλου.

ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Ρ. Παπαδοπούλου, Κατσαρέ, Παραφέστα, Ζιώγα, Παναγιώτου, Μπούσια/1Ζιάκου (λ), Ζ. Παπαδοπούλου, Τζιούργκανου, Καζαντζή.

eleftheria.gr