Εκτυπώστε τη σελίδα
18-09-2015 12:59

Iσοπαλία Παπάγου με Ηρακλή Κηφ. και συμμετοχή στο «Μαίρη Υφαντή»

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Α.Σ.Παπάγου και ξεκίνησαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, με στόχο την απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού και συνοχής της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος Α2 γυναικών.

Το πρώτο φιλικό έγινε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ηρακλή Κηφισιάς. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 σετ. Το επόμενο φιικό θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου (14.00) με τον Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Ακολουθεί το Τουρνουά "Μαίρη Υφαντή", στη μνήμη της εκλιπούσας εμβληματικής εφόρου γυναικείου βόλεϊ και μέλους του Δ.Σ του συλλόγου, που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στο Ε.Α.Κ. Παπάγου με τη συμμετοχή του Α.Π.Σ. Αλίμου, του Απολλώνιου Κερατσινίου και του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

19.30: Γ.Σ. Χαλανδρίου - Απολλώνιος
21.30 Α.Σ. Παπάγου - Α.Π.Σ. Αλίμου

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

14.00: Ηττημένοι πρώτης ημέρας
16.00: Νικητές πρώτης ημέρας.

Επίσης, υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης στις 7 Οκτωβρίου, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει ένα ακόμα φιλικό.

Ο Α.Σ. Παπάγου ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αγώνα Κυπέλλου Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. εναντίον του Α.Ο. Καρέα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ενώ για την 1η αγωνιστική του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Β' Εθνικής (Α' Όμιλος) θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου την Ένωση Βύρωνα εκτός έδρας.

1 σχόλιο

  • Comment Link Κηφισιωτης Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 12:14 posted by Κηφισιωτης

    Περυσι στο πρωτο φιλικο γονατισαμε την Ηλιουπολη ομαδα της Α1 και φετος δεν μπορουμε να κερδισουμε τον Παπαγο,και εις ανωτερα το χαλι μας