1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-09-2015 11:43

Χαραβελούλη: «Να παλέψουμε για την επιστροφή»

Η Μαριάντζελα Χαραβελούλη μίλησε στο Deltasports.gr για την προσπάθεια των Μακεδόνων Αξιού να επιστρέψουν στην Α1 γυναικών.
Μαριάντζελα δεύτερη σεζόν στην ομάδα των Μακεδόνων Αξιού. Φέτος οι Μακεδόνες θα αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία. Πές μας δύο λόγια για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τους στόχους της ομάδας και τή φιλοδοξίες έχει η Μαριάντζελα τη φετινή χρονιά.

«Για δεύτερη χρόνια λοιπόν στους Μακεδόνες ναι. Ξεκινήσαμε εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου και με διπλές προπονήσεις κάποιες μέρες.

Ωστόσο προσπαθούμε να δίνουμε καθημερινά το μέγιστο των δυνάμεων μας και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

Όπως και πέρυσι είμαστε μια νεανική ομάδα που απαρτίζεται από διάφορες ηλικίες αλλά αυτό είναι ένα συν για εμάς γιατί είμαστε κοντά στις ηλικίες και υπάρχει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας. Πιστεύω ότι δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα και το κλίμα μεταξύ μας θα είναι το καλύτερο δυνατό.

Όσο αφορά τους στόχους της ομάδας μας αρχικά είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα να βγάλει η καθεμία αυτό που μπορεί και φυσικά να παλέψουμε για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτά θα γίνουν όμως μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά,την επιμονή,την υπομονή και την καθημερινή προσπάθεια.

Εύχομαι να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ στην ομάδα και πάνω απ’όλα να έχουμε υγεία γιατί είναι από τα σημαντικότερα αγαθα για να μπορέσεις να επιτύχεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ