Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-09-2015 11:33

Πρώτα φιλικά για την Κόρινθο

Τα πρώτα της φιλικά θα δώσει η ομάδα της Κορίνθου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2. 
«Την Κυριακή 13/9/2015 η ομάδα μας δίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο όπου θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγόρια με την ομάδα του Αιγάλεω.
Την Τετάρτη 16/9/2015 και ώρα 19.30 θα διεξαχθεί φιλικό στο κλειστό Κορίνθου με την ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας.
Όλοι οι φίλαθλοι της ομάδος στο κλειστό να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας στο νέο ξεκίνημα».

Σχετικά άρθρα

  • Στην Κόρινθο θα πασάρει η Άντεια Τσιγαρίδα
    Metά την Έλενα Γεωργιάδου, η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοίνωσε την απόκτηση της 25 χρονης (1μ70) πασαδόρου, Άντειας Τσιγαρίδα, η οποία έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Αμπελόκηπους, Αμαζόνες, Πανιώνιο..
  • Κόρινθος: Ανανέωσε η Κατερίνα Ελευθερίου
    Την παραμονή της 22 χρονης (1μ80) ταλαντούχας κεντρικής, Κατερίνα Ελευθερίου γνωστοποίησε η Κόρινθος ενόψει της νέας Πρι Λιγκ. Η ανακοίνωση του ΑΣΠ για την Ελευθερίου που συνεχίζει στην γυναικεία ομάδα για 8η χρονιά, αναφέρει:
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.