1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-09-2015 18:59

«Μεγάλο βήμα για εμάς ο Ηρακλής Κηφισιάς»

Από την ομάδα του Σαρωνικού προέρχονται δύο από τις νέες παίκτριες του Ηρακλή Κηφισιάς, η Ιωάννα και η Αθηνά Βογιατζόγλου, οι οποίες μίλησαν στο sportsonair για τη νέα τους ομάδα. 
Ιωάννα ποιος ήταν ο λόγος που αποφασίσατε να αφήσετε την Αίγινα και τον Σαρωνικό και να μετακομίσετε στην Κηφισιά και τον Ηρακλή;

«Αποφασίσαμε να έρθουμε στον Ηρακλή Κηφισιάς μαζί με τις αδερφές μου διότι ήταν μία ομάδα που μας προσέφερε αρκετά πράγματα και γενικά ήταν ένα μεγάλο βήμα για εμάς, μιας και καταγόμαστε από ένα νησί και παίζαμε στον Σαρωνικό, αλλά ήταν μία ομάδα που τη θέλαμε και εμείς, είχαμε ακούσει αρκετά πράγματα και πως είναι ένα πολύ καλό σωματείο».

Είπες ότι σας προσέφερε αρκετά πράγματα. Ποια είναι αυτά;

«Ο Ηρακλής καταρχάς μας έδινε την μεγάλη ευκαιρία το να φοιτήσουμε στη σχολή Μωραϊτη, που το ζητούσαμε και εμείς, εκτός από τον αθλητισμό να έχουμε και ένα υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκό, είναι κάτι που μας μας το προσφέρει η σχολή Μωραϊτη. Επίσης ο Ηρακλής έχει αρκετές διακρίσεις και στις υποδομές, όπως είναι οι κορασίδες και οι νεανίδες, αλλά μπορούμε να αποκτήσουμε εμπειρία και στο γυναικείο τμήμα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Οι στόχοι μου φέτος μαζί με τον Ηρακλή είναι να βελτιωθώ καταρχάς όσο πιο πολύ μπορώ σε ατομικό επίπεδο και βέβαια να βοηθήσω την ομάδα σε όλους τους τομείς.

Τα υπόλοιπα χρόνια βέβαια με όλη την εξέλιξη που ελπίζω να υπάρχει εδώ στο σωματείο είναι έχουμε διακρίσεις και γενικά να πάμε καλά όλοι στην ομάδα».

Η Αθηνά από την πλευρά τόνισε για την μεταγραφή της: «Ο Ηρακλής όπως είπε και η αδερφή μου, μας προσέφερε αρκετά πράγματα, στόχος μου είναι να βελτιωθώ ατομικά και ελπίζω όσο πιο πολύ μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάμε όσο πιο καλά μπορούμε φέτος αλλά και τις επόμενες χρονιές».

Η Ιωάννα είναι γεννημένη το 2000 και αγωνίζεται σαν ακραία, ενώ η Αθηνά είναι γεννημένη το 2001 και αγωνίζεται σαν πασαδόρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ