1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-09-2015 18:39

Ο Θεοχάρης φυσικοθεραπευτής στην Κόρινθο

Με τον φυσικοθεραπευτή, Γιάννη Θεοχάρη ολοκληρώνεται η προπονητική ομάδα της Κορίνθου, η οποία αγωνίζεται εφέτος στην Α2 Γυναικών.
Η ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την συνεργασία της με τον φυσικοθαραπευτή κ. Γιάννη Θεοχάρη. Την Δευτέρα έγινε η παρουσίαση και το καλωσόρισμα του στην γυναικεία ομάδα από τον πρόεδρο κ. Αλατζάκη και κατόπιν ξεκίνησε αμέσως δουλειά...

1.Την δημιουργία φυσικοθεραπευτικού φακέλου για την κάθε αθλήτρια ξεχωριστά με την λήψη ιστορικού προηγούμενων τραυματισμών και την συμπλήρωση εντύπων αυτοαναφερόμενων μετρήσεων.

2.Την λειτουργική αξιολόγηση των αθλητριών με την χρήση επιστημονικά αποδεδειγμένων λειτουργικών συστημάτων (evidence based approach) που θα μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε περιορισμούς,ασυμμετρίες και γενικότερα παράγοντες κινδύνου που μπορούν να προκαλέσουν μελλοντικό τραυματισμό.

Η λειτουργική αξιολόγηση περιελάμβανε την αξιολόγηση θεμελιωδών κινητικών προτύπων και την αξιολόγηση της δυναμικής ισορροπίας των άνω και κάτω άκρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ