1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-08-2015 12:15

Άπασες παρούσες στην πρώτη του ΖΑΟΝ

Υπό τις οδηγίες της Πηνελόπης Μπλάμη ξεκίνησε την Δευτέρα (24/08) η προετοιμασία του ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο. 

Στην πρώτη συγκέντρωση ήταν εκεί όλα τα νέα αποκτήματα του Συλλόγου, που μαζί με όσες αθλήτριες έμειναν από πέρυσι αναμένεται να συγκροτήσουν ένα δυναμικό σύνολο που στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στην Α2 Γυναικών και τον πρώτο υποόμιλο του Α' Ομίλου.

Υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Πηνελόπης Μπλάμη και με την παρουσία της Γενικής Αρχηγού της Ομάδας, Μάντως Τουλή και της Εφόρου του τμήματος Μαρίας Σπυράκου, έγινε στο Ζηρίνειο η πρώτη προπόνηση, που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Με διάχυτη αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά οι αθλήτριες του ΖΑΟΝ, είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της ανόδου στην Α1 και αυτή τη χρονιά.

1.jpg4.jpg5.jpg3.jpg

10 σχόλια

  • Comment Link αντωνια Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 17:56 posted by αντωνια

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΡΩΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ,ΑΝ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΗ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΗ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΗ ΟΛΑ.ΖΑΟΝΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΥΡΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΑΝΩ.ΑΠΟ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  • Comment Link volleyballer Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 07:15 posted by volleyballer

    Προς βαμένη ΖΑΟΝΑΡΑ

    Οι συκοφαντίες είναι προνόμιο των αποτυχhμένων. Οπότε τις αφήνω σε εσένα. Ψέμα πολύ ψέμα και όλα τα συναφή μόνο από τις γνωστές και τον γνωστό που γνωρίζουμε ΠΟΛΥ καλά. Ιδέα δεν έχεις ούτε ποια είμαι ούτε ξέρω για ποιες χειρονομίες και συκοφαντίες μιλάς. Αλλον συκοφαντείς πάλι. Οταν μιλάμε με στοιχεία που αποδικνύουν την λύπη μας για την κατάντια του συλλόγου από τότε που αναλάβατε είμαστε συκοφάντες. Προσωπικά δεν είχα ποτέ συναναστροφή μαζί σου και ούτε θα έχω.
    Συμφωνώ όμως σε κάτι που έγγραψες:
    "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.!!!!!"

    Οπότε κάνε την αυοκριτική σου και πράξε αυτό που προτείνεις για τον ευατό σου αλλά και για όποιον άλλον στον οποίον αναφέρεσαι.

  • Comment Link ΖΑΟΝΑΡΑ Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 11:57 posted by ΖΑΟΝΑΡΑ

    ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΚΕΡΝΑΤΕ , ΟΥΤΕ ΤΙ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΖΑΟΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.
    ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΝΑΣ ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΟΝ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΑΣ ΡΙΞΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ !!!!!!!

  • Comment Link ΖΑΟΝΑΡΑ Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 11:51 posted by ΖΑΟΝΑΡΑ

    ΠΡΟΣ volleyballer
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.!!!!!
    ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ .........
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ !!!!!!
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ....... ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ........

  • Comment Link volleyballer Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 08:12 posted by volleyballer

    Για ποια ΚΑΡΙΝΑ ρωτάτε βρε παιδιά; Ο κανόνας είναι ένας: Ομάδα που δεν σέβεται τα παιδά της πεθανει γρήγορα. Για ρωτήστε πότε παίζουν οι κορασίδες του ΖΑΟΝ;
    Πρώτη φορά μετά από δεκαετίες δεν κατέβηκε ομάδα. Εδιωξαν όλα τα παλιά κορίτσια που πήγαιναν στους τελικούς της ΕΣΠΑΑ και βούλιαξαν τις ακαδημίες από την ημέρα που ανέλαβε η προπονήτρια των αποτυχιών, οι άλλες δύο (γενική αρχηγός και έφορος) και ο μεγάλος Πρόεδρος (!!). Αυτανδρο βουλίζει το καράβι. Ελπίζω να πάρουν δρόμο γρήγορα αλλιώς ΖΑΟΝ αμφιβάλω εάν θα υπάρχει σε λίγο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ