1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-08-2015 12:25

H Μπόκα στις...«Κορίνθιανς»

Στην Κόρινθο μετακομίζει η επί 7 χρόνια αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης, Γωγώ Μπόκα. Η 29χρονη ακραία μετά την αποχώρηση της από το τιμ της Δήμητρας Λυκογιάννη έδειχνε κοντά στο να υπογράψει στον Πανιώνιο, ωστόσο την...πρόλαβε η ΑΣΠ Κόρινθος. Η έμπειρη Μπόκα που αν ζούσε στην Αργεντινή θα είχε σίγουρα διαρκείας σε ομάδα, καλείται να βοηθήσει τη νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα.
Η ΑΣΠ Κόρινθος ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές της κινήσεις κλείνοντας το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν 2015-16 που θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η προσθήκη της έμπειρης με χρόνια παρουσία στην Α1, Γεωργίας Μπόκα, ακραίας με ύψος 1,78, από την ομάδα της Ηλιούπολης θα δώσει την ώθηση στην ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της για εφέτος.

Επίσης αποκτήθηκε η Έλσα Κωστάμη, ακραία/διαγώνιος με ύψος 1,80 που είχε πολλές διακρίσεις με την Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ την περίοδο 2001-2006, με χρυσά μετάλλια σε πανευρωπαϊκά και βαλκανικά πρωταθλήματα και είχε αγωνιστεί στον Φιλαθλητικό, τον ΠΑΟΚ, τη Νίκη Βόλου και την Αργώ Βόλου. Ακόμη, η Ειρήνη Βακαλόγλου, πασαδόρος με ύψος 1,78 (Φιλαθλητικός, ΠΑΟΚ, Ανατόλια, ΒΑΟ), η Ευανθία Μπαρδόκα, ακραία με ύψος 1,72 (Τράχωνες, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός) και η νεαρή Αγγελίνα Δορμπαράκη, κεντρική με ύψος 1,82 (Ακράτα, Παμβοχαϊκός).

Η διοίκηση καλωσορίζει όλες τις νέες αθλήτριες στην οικογένεια της ΑΣΠ.

Επίσης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα μας οι αθλήτριες:

Νάντια Παναγοπούλου - κεντρική
Γιώτα Δεδέ - πασαδόρος
Μάρα Βλαχοπούλου - διαγώνια
Αναστασία Βατουσιάδη - λίμπερο

Έφυγαν από την ομάδα:

Μονάντερα Γεωργία (Αιγάλεω)
Θώδη Μαρία (Αστέρας Αγ. Δημητρίου)

Με υποσχετική δόθηκαν:

Μαριλένα Τσαλικά (Πανελλήνιος)
Έφη Κωτούλα (Ευρυάλη)
Βλάχου Μαρία (Πήγασος Χαϊδαρίου)
Σκληρή Σπυριδούλα (Μεσσηνιακός)

Η ΑΣΠ ευχαριστεί τις αθλήτριες και εύχεται καλή συνέχεια στις νέες τους ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ