1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-08-2015 11:54

Ενίσχυση σε κέντρο και άκρα ο ΖΑΟΝ

Στη νέα γενιά επενδύει ο ΖΑΟΝ στην προσπάθεια ενίσχυσης στο πρωτάθλημα της Α2, αποκτώντας δύο παίκτριες από την Άθλεση Ηρακλείου. 
Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς ανακοινώνει την απόκτηση της Βασιλείας (Βίκυ) Καλαϊτζάκη από τους Τράχωνες, προερχόμενη όμως από την Άθλεση Ηρακλείου. Αγωνίζεται ως κεντρική και έχει ύψος 1,88. Αποκτήθηκε ακόμη η 19χρονη Κατερίνα Κτιστάκη και πάλι από την Άθλεση Ηρακλείου, η οποία αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 1,81. Το νέο απόκτημα του ΖΑΟΝ ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων την περίοδο 2011-2012.

Με την ευκαιρία αυτή ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει την Πρόεδρο του Συλλόγου Άθλεση Ηρακλείου Μαρία Καλανδιώτη, για τον καθοριστικό της ρόλο στην προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι δύο μεταγραφές και να ενταχθούν οι δύο αθλήτριες στο δυναμικό του Πολυνίκη Συλλόγου της Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Ο Βότσης πήρε βαθμό από το Ζ.Α.Ο.Ν. που πάει σε ντέρμπι με τη Λαμία
    Έκπληξη στο Ζηρίνειο όπου για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, ο ΖΑΟΝ ειχε απώλεια βαθμού από το νεοφώτιστο Βότση, τον οποίο τελικά κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2.
  • Υπέρβαση Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με Νεφιζέ Μπαϊράμογλου
    Στην απέλπιδα προσπάθεια να γλυτώσει τον υποβιβασμό από τον β΄ομιλο της Α2 γυναικών, ο ουραγός (0 βαθμοί, 6-33 σετ) Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση της Τουρκάλας, Νεφιζέ Μπαϊράμογλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ