1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-08-2015 13:21

Περρόπουλος: «Δεν είναι εύκολο να αφήσεις ένα κομμάτι από τη ζωή σου» (video)

Ύστερα από χρόνια προσφοράς στο βόλεϊ και πορείας με τους Τράχωνες (ΑΠΣ Αλίμου πλέον), ο Βαγγέλης Περρόπουλος αφήνει την ομάδα του Αλίμου για να ακολουθήσει τον ΓΣ Χαλανδρίου σε μία νέα προσπάθεια. Ωστόσο, θα είνα στην ομάδα της καρδιάς του για να βοηθά. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στην κλήρωση της Α2 και μίλησε στο volleynews.gr:

Για τους Τράχωνες που...έγιναν Άλιμος: «Ο Άλιμος είναι το σπίτι μου, η γειτονιά μου. Πριν από δύο χρόνια ξεκινήσαμε μία προσπάθεια για να αυτονομηθεί το τμήμα του βόλεϊ, φτιάχνοντας έναν καινούριο σύλλογο, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αλίμου. Τη χρονιά που μας πέρασε καταφέραμε και αναγνωρίστηκε το σωματείο με αποτέλεσμα να απορροφηθεί το τμήμα του βόλεϊ από τους Τράχωνες και να είμαστε πλέον αυτόνομοι. Μιλάω σε πρώτο πρόσωπο γιατί σίγουρα θα είμαι κοντά σε αυτή την ομάδα σε επίπεδο οργάνωσης και ας πούμε σαν σύμβουλος. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις ένα κομμάτι από τη ζωή σου. Θα το προστατέψουμε όσο μπορούμε μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να αναλάβουν την ομάδα και να προχωρήσουμε περισσότερο.

Για τη νέα σελίδα στον ΓΣ Χαλανδρίου: «Για μένα το Χαλάνδρι ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Δεν κρύβω ότι η απόφαση μου ήταν καθαρά φιλική, λόγω του προέδρου που είναι προσωπικός μου φίλος και με κάλεσε να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή. Το αποτέλεσμα ήταν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μη βρω ούτε μία παίκτρια. Η ομάδα είχε στηθεί ουσιαστικά με παίκτριες των Βριλησσίων που από τη στιγμή που κατέβηκαν ξανά γύρισαν πίσω στα Βριλήσσια και εν πάσει περιπτώσει για δικούς τους λόγους. Καταφέραμε μέσα σε τρεις εβδομάδες να στήσουμε μία ομάδα - πιστεύω - αξιόμαχη και αξιόλογη, με έμπειρες και νέες παίκτριες.

Ο κυριότερος στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή παρουσία στην Α2 και να βάλουμε τα θεμέλια για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ο ΓΣ Χαλανδρίου χτίζεται από την αρχή με νέες παίκτριες: «Σήμερα (04/08) κλείσαμε την κεντρική, Ζένικα Μαλουσάρη από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Πήραμε την Σταματία Πανοπούλου από το Ίλιον, μία πολύ έμπειρη και ελπιδοφόρα παίκτρια, συν τις 6 μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί. Περιμένουμε ακόμη για μία ή δύο μεταγραφές».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Έχω πει πάρα πολλές φορές στους κύκλους μας ότι αν η Α2 δεν γίνει ένας όμιλος και στους άνδρες και στις γυναίκες, το επίπεδο θα είναι χαμηλό. Δεν μπορούν να ανεβαίνουν κάθε χρόνο 10 ομάδες από τα τοπικά με πρωταθλήματα των τεσσάρων ως έξι ομάδων. Το επίπεδο της Α2 έχει πέσει αρκετά. Παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι παράγοντες με τις αντίξοες συνθήκες για όλη τη χώρα, πόσω μάλλον για το χώρο του αθλητισμού. Εάν θέλω να το αναβαθμίσουμε, επιμένω και θα το φωνάζω όσο θα ασχολούμαι με το βόλεϊ, ότι πρέπει να γίνει μία κατηγορία Α2 και τέσσερις όμιλοι Β' Εθνικής».

 

Α1 Γυναικών 2015-16 - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Γ’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - To πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ