1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-08-2015 13:57

Η επιστροφή Μπλάμη στον ΖΑΟΝ: «Νέα ομάδα μέσα στην κρίση» (video)

Μία από τις μεγάλες δόξες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, η Πηνελόπη Μπλάμη κάνει δυναμική επιστροφή στον ΖΑΟΝ αναλαμβάνοντας προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα. Η Μπλάμη που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου της Κηφισιάς στις χρυσές εποχές φτιάχνει ομάδα πρωταθλητισμού ενώ ο σύλλογος θέλει να αξιοποιήσει την παρουσία της ώστε να προσελκύσει περισσότερα παιδιά στην ακαδημία του, ενώ αναφέρθηκε και στην τροχοπέδη του κορεσμένου Ζηρινείου:

Η Πηνελόπη Μπλάμη είπε στο volleynews.gr:

«Εφέτος είμαι η προπονήτρια του ΖΑΟΝ στις γυναίκες και θα κατεβάζω και τις κορασίδες. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το σύλλογο και ως αθλήτρια. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν κι όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα, ο εφετινός στόχος του ΖΑΟΝ, αείναι να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε σε καλές θέσεις. Βέβαια το ρόστερ που προσπάθησα να φτιάξω εφέτος, είναι νεαρά παιδιά, με στόχους, προσγειωμένα, με όρεξη για δουλειά και να βοηθήσουν όλα μαζί να φτιάξουμε ένα πολύ καλό κλίμα και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Για το αν το νεανικό ρόστερ αλλάζει το στόχο του ΖΑΟΝ και για τις μεταγραφικές κινήσεις είπε: «Το ρόστερ είναι νεανικό. Είναι δύσκολοι οι καιροί για να επενδύσεις και να πεις πως θα ανέβεις στην Α1. Εγώ έτσι κι αλλιώς ό,τι κι αν κάνει μία ομάδα, δεν θα το αποκάλυπτα ποτέ. Στόχος είναι να μπεις μέσα στο γήπεδο, να κάνεις τη δουλειά σου κι όλα έρχονται».

Όσο για τις ακαδημίες: «Δύο χρόνια που είμαι στον ΖΑΟΝ ξεκινήσαμε με λίγα παιδιά κι έχουν διπλασιαστεί. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τα παιδιά που γίνεται και με τα παιδιά και εγώ και η συνεργάτιδα μου. Ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε σε ένα χώρο που έχει τέσσερις εθνικές κατηγορίες στο Ζηρίνειο. Εκεί είναι ένα δύσκολο θέμα γιατί και να θέλουμε να αυξήσουμε τα παιδιά, δεν έχουμε το χώρο να το κάνουμε».

O ZAON θα αγωνιστεί στον 1ο υπο-όμιλο του Α΄ομίλου στην Α2 γυναικών.

 

Α1 Γυναικών 2015-16 - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Γ’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - To πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Media

7 σχόλια

  • Comment Link antonia Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 16:52 posted by antonia

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ.ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΖΑΟΝΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΝ ΑΙR?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?EXOYN ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ?ΒΛΕΠΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ.

  • Comment Link ΖΑΟΝΑΡΑ Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 12:16 posted by ΖΑΟΝΑΡΑ

    ΕΓΩ κ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    Ο ΖΑΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΑ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.!!!
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΣΤΟ ΖΑΟΝ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο κος ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ??????
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ??
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ.....ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.......
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΛΑΘΟΣ....ΑΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!

  • Comment Link antonia Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 08:58 posted by antonia

    Καλημερα κυριε ζαοναρα.Εγω δεν εχω πρασινη καρτα ουτε εχω κατι με την Μπλαμη αλλα η Καρινα ηταν ολος ο Ζαον.τωρα οσο κανουν κουμαντο οι γριεσ δεν θα ελθουν οι μερες Μαυροματη.Ολοι ξερουμε την ιστορια του Ζαον και οι γριες ειναι πολυ λιγες για διοικηση μου ειπαν φιλες μου συμπεριφορα των αρχηγων και εφορων.Ξερω και εγω παρα πολυ καλα τι γινεται εκει.Αν θες θα σου πω κι αλλα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ

  • Comment Link ΖΑΟΝΑΡΑ Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 06:40 posted by ΖΑΟΝΑΡΑ

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ κ.ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ......ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ ????? ΠΡΑΣΙΝΗ ??????
    ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΖΑΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΙΩΞΕ........
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΜΟΝΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΜΠΛΑΜΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΖΑΟΝ ΕΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ !!!!!!
    ΤΟ ΣΟΦΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ.....
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΟΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ......ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!

  • Comment Link αντωνια Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 06:55 posted by αντωνια

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΖΑΟΝΑΡΑ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΛΑΜΗ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΖΑΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΦΥΓΗ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ