1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-07-2015 13:19

Ενίσχυση με Οικονομοπούλου το Αιγάλεω

Ακάθεκτο συνεχίζει το Αιγάλεω τις μεταγραφικές του κινήσεις, αυτή τη φορά με την απόκτηση της 18χρονης Εμμανουέλας Οικονομοπούλου για τη θέση της λίμπερο. Η ύψους 1,69 αθλήτρια είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα beach volley της Κύπρου, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο Πανελλήνιο. 

Η Εμμανουέλα, κατά κόσμος Έμμα, ξεκίνησε το βόλεϊ στις Ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών, όπου αγωνίστηκε ως το 2014, όταν πήγε στο Μαρκόπουλο. Προπονητής της στον Ηρακλή Κηφισιάς, ήταν ο Στέφανος Πολύζος, με τον οποίο πανηγύρισε εκτός από τους ομαδικούς τίτλους, και 3 προσωπικές διακρίσεις. Το 2012 ανεδείχθη καλύτερο λίμπερο στο πρωτάθλημα Κορασίδων, ενώ το 2013 κατέκτησε τον ίδιο τίτλο στις κατηγορίες Κορασίδων και Νεανίδων. Εφέτος, αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη, όπου είχε πλήρη υποτροφία, ενώ...περιμένει τα αποτελέσματα των Πανελληνίων για να μπει στην Γυμναστική Ακαδημία με κάτι παραπάνω από 17.000 μόρια. 

«Πήρα την απόφαση να αγωνιστώ στην Α2 εφέτος, γιατί ήθελα να πάρω εμπειρίες και περισσότερα παιχνίδια. Ο λόγος που πήγα στο Αιγάλεω είναι λόγω του κλίματος, το οποίο είναι πολύ φιλικό. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και το προπονητικό τιμ, που αποτελείται από πολύ καλούς κι έμπειρους τεχνικούς, όπως η κυρά Αγγελική Αντωνιάδη και ο Ερμάλ Τσικόγια».

Όσο για τη σεζόν στο Μαρκόπουλο, η οποία ήταν η πρώτη της μεγάλη εμπειρία στην Α1, η Έμμα δήλωσε:«Πέρσι στο Μαρκόπουλο είχα έναν αρκετά αυστηρό και απαιτητικό προπονητή, τον κύριο Ιβάνοβιτς. Η δουλειά του αποδείχθηκε αποτελεσματική, εφόσον με τόσο νεανική ομάδα, κατακτήσαμε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα. Βοηθούσε κάθε παίκτρια ατομικά και συνολικά έδινε ομοιογένεια. Με το χρόνο που μου έδωσε στο τουρνουά της Τουρκίας, σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά και τους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις προπονήσεις με τη γυναικεία ομάδα, με βοήθησε πολύ», δήλωσε η ίδια στο volleynews.gr


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ