1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2015 11:59

«Βόμβα» με Χρήστου ο Πορφύρας

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πορφύρας που απέκτησε την Εύη Χρήστου. Στην προσπάθειά της να διεκδικήσει και πάλι στην άνοδο στην Α1 γυναικών, η ομάδα του Πειραιά, υπέγραψε με μια αθλήτρια που κέρδισε τις εντυπώσεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού στην Α1 και στους τελικούς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Η ανακοίνωση

Τη δεύτερη μεταγραφή του για τη σεζόν 2015-2016, μετά απο εκείνη της 28χρονης λίμπερο Αθηνάς Σκυθιώτη, πραγματοποίησε ο ΑΟΦ Πορφύρας, για την γυναικεία ομάδα βόλει που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Στη δύναμη του Πορφύρα εντάχθηκε η αθλήτρια Εύη Χρήστου, διεθνής με την Εθνική Γυναικών, η οποία αγωνίσθηκε στην τελευταία περίοδο με τον Παναθηναικό στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Η Εύη Χρήστου είναι ένα, ακόμα, παιδί του Πειραιά που εντάσσεται στον Πορφύρα.

Ξεκίνησε να παίζει βόλει στη Νίκαια και στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Αρη, Πανελλήνιο, ΖΑΟΝ, Ιωνες, Παναθηναικό.

Με Αρη, Πανελλήνιο, Ιωνες και Παναθηναικό έπαιξε στην Α1. Στην πρώτη απο τις δύο σεζόν της με τους Ιωνες, αγωνίσθηκε ως αντίπαλος του Πορφύρα.
Τώρα, θα φορά την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Είναι ακραία και έχει γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1987.

Για τη μεταγραφή της στον Πορφύρα, η Εύη Χρήστου είπε στο porfyrasvolley.blogspot.com

«Είμαι χαρούμενη για αυτή τη μεταγραφή. Είναι σημαντικό για εμένα, ως Πειραιώτισα, ότι έρχομαι σε μία ομάδα του Πειραιά μας. Εύχομαι να μπορέσω, μαζί με τις συναθλήτριες μου, να βοηθήσω τον Πορφύρα να πετύχει τους στόχους του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Μακάρι να είμαστε υγιείς όλες κι όλοι και να πάνε όλα καλά».

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

5 σχόλια

  • Comment Link Θ7 Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 16:21 posted by Θ7

    Οι ομαδες θελουν οι αθλητριες να παιζουν.τσαμπα ,οι αθλητριες δε μασανε , και παιρνουν πιτσιρικια για τοπικο και οτι ξεμενει.Του χρονου προβλεπω πολυ γελιο σε μια Α1 2 ταχυτητων ,πολυ μακρια η μια απο την αλλη.

  • Comment Link volf Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 10:02 posted by volf

    Φίλοι το ξαναρωτάω. Στο ελληνικό γυναικείο βόλει έτους 2015 μηνός ιουλίου, η μεν μεταξά δεν έχει ομάδα η δε χρήστου θα παίζει α2; Είτε κάτι δεν ξέρω, ή λάθος έβλεπα όλη τη χρονιά (μην πω τις χρονιές γιατί σε χαλάστρα και ιωνία βγάζαν μάτια και οι 2).

  • Comment Link Εrωτημα Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 11:49 posted by Εrωτημα

    θέμα προσωπικών προτεραιοτήτων και μυαλών... γιατί οικονομικά υποτίθεται ότι δεν παίζουν πολλά λεφτά στην φτωχή πλην τίμια Φρεαττύδα, όπως διατείνονται οι άνθρωποι της.

  • Comment Link volf Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 14:24 posted by volf

    Πείτε μου ρε παιδιά, όχι πείτε μου, πώς είναι δυνατόν η χρήστου να ξαναγύρισε στην α2 ??!!

  • Comment Link ναυαρχος Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 10:33 posted by ναυαρχος

    πολυ αστοχη επιλογη του παναθηναικου να την αφησει ελευθερη, 100% λαθασμενη κινηση αγωνιστικα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ